29 / 04 / 2024

İstanbul Prestikpark ne zaman teslim

İstanbul Prestikpark ne zaman teslim

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor...

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Güneşli G Tower iletişim!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen G Tower projesinde dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor. Peki Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Motto İstanbul Güneşli ne zaman teslim?

14 katlı tek blokta 90 daire ve ticari ünitelerden oluşan Motto İstanbul Güneşli projesi Celaloğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.Peki Motto İstanbul Güneşli ne zaman teslim?

Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin 5 soru TBMM'de!

Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Baydar, önergesinde Kanal İstanbul Projesindeki istimlak alanı ve bedellerine değindi.

NG Residence Güneşli iletişim!

İstanbul Güneşli'de yapılacak olan NG Residence projesi NG Kütahya Seramik Grubu'nun ilk konut projesi. NG Residence Güneşli projesinin lansmanı 5 Nisan'da gerçekleştiriliyor...

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

İstanbul Prestikpark ne zaman teslim Haberi

İstanbul Prestikpark ne zaman teslim


26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında bin 412 konut yer alıyordu. BakYapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Bakgör, İstanbul’daki ilk projelerinde yatırımcılarına kazandırdıklarını belirterek, “İlk etap teslimleri nisanda tamamlanacak.” dedi. Aidat metrekare fiyatı 1,75 ila 2 TL arasında olacak projede güvenlik tedbirleri için fore kazıklar, radye plaklar bulunuyor. Yeşil alanları, çocuk oyun alanları, fitness center’ın da aralarında yer aldığı sosyal donatıları ile dikkat çekmeyi amaçlayan projede çocuk kulübü de bulunuyor. Türk hamamı, sauna, buhar odaları, ısıtmalı bay-bayan için ayrı dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzları, açık çocuk havuzu, mini futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, fitness- plates salonları, mescit, kids club gibi donatılar site sakinlerine sunulan diğer ortak...