02 / 05 / 2024

İstanbul sanat turizmi

İstanbul sanat turizmi

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imar hatası düzeltildi!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne verilen yapı kullanma izin belgesine aykırı şekilde yapılan imar planı değişikliği 12 yıl aradan sonra düzeltildi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Sanat, siyaset ve iş dünyası İstanbul Havalimanı'na akın etti!

Sanat, siyaset ve iş dünyasından davetliler, İstanbul Havalimanı'nın açılmasından duydukları heyecanı dile getirdi...

İBB, Medya Sanat Enstitüsü açacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün de desteğiyle Medya Sanat Enstitüsü açılacak.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Baysaş İnşaat’tan sanatçılara yüzde 25 indirim!

İstanbul 216 Konutları’nda sanat camiasına yüzde 25 indirim yapacağını duyuran Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın’ın bu açıklamasından sonra sanatçılar gözünü projeye çevirdi.

İstanbul sanat turizmi Haberi

İstanbul sanat turizmi

Türkiye'de kültür sanat yaşamına Broadway ve West End müzikallerini getirerek farklı bir alan kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, turizm ve kültür-sanatın gelişimine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı. Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan  itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede. Şovun özel gösteriminde konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, “Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin hayalini kurarken hedefimiz İstanbul'a yakışan, ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak yeni bir soluktu. Ne mutlu ki bunu başardık, New York Broadway ve Londra West-End'den sonra müzikallerin üçüncü adresi artık burası" dedi. Zorlu, “İnanıyoruz ki, İstanbul'un turist potansiyelini artıracak, ülkemizin döviz girdilerine de önemli bir katkı sağlayacağız” değerlendirmesinde...