29 / 04 / 2024

İstanbul şehir terası

İstanbul şehir terası

İstanbul için bir ilk gerçekleştirilerek şehrin dört bir yanı yeşille kucaklaşacak. İstanbul şehir teraslarıyla donatılacak.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin hazin hikayesi!

Köşe yazarı Burhanettin Duran, "İstanbul Şehir Üniversitesi meselesinin geldiği nokta hazin. Hazin diyorum, gerçekten bin bir emekle kurulan ve kaliteli bir kadroya sahip Şehir Üniversitesi bu aşamaya gelmemeliydi" diyor...

5 vakıf üniversitesine 1 milyon 700 bin metrekare arazi tahsisi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu arasındaki İstanbul Şehir Üniversitesi tartışması kulislerde konuşuluyor. Diğer bir yandan yapılan arazi tahsisi gözlerin son yıllarda açılan diğer vakıf üniversitelerine çevrilmesini neden oldu.

Şehir Üniversitesi arsasında tartışma büyüyor!

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin arsası hakkından yaşanan tartışmalar devam ediyor. Eski  başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ahmet Davutoğlu’ndan Cumhurbaşkanı'na Şehir Üniversitesi yanıtı!

Yeni parti kuracak olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden "İstanbul Şehir Üniversitesi arazisine ilişkin asılsız ithamlara dair" ifadeleriyle bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

AK Parti'den İstanbul Şehir Üniversitesi açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili tartışmalara ilişkin açıklama yaptı...

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

İstanbul'un 18 noktasına şehir terası!

İstanbul için bir ilk gerçekleştirilerek şehrin dört bir yanı yeşille kucaklaşacak. İstanbul şehir teraslarıyla donatılacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü inşaat!

Mimarlık tarihçisi ve İstanbul Şehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Uğur Tanyeli, Türkiye'nin mimarisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

İstanbul şehir terası Haberi

İstanbul şehir terası

Yeşil İstanbul yaklaşımının en önemli ayaklarından biri olan şehir terasları şehrin dört bir yanını donatacak. Yeşil Ağ'ın takip ettiği alanlarda TEM, E5 gibi geniş yollarda çözülemeyen geçişlerin bu teraslar ile sürekliliği sağlanacak ve halkın ulaşım konforu kesintisiz devam edecek.

Beylikdüzü'nden Kartal'a

Şehir terasları İstanbuluların iş çıkışlarında sosyalleşebileceği aileleriyle hava alabileceği, spor yapabileceği mekanlar konumlanacak.

Dinlenme ve etkinlik mekanları olması planlanan bu teraslar, özellikle ramazan aylarında şehir genelinde iftar sofralarının adresi olarak hafızalara kazınacak.

Yeşil Ağ Projesi'ndeki 20 koriforun bazı merkez alanlarını ve yoğun konut dokularını birbirine bağlayacak teraslar Avrupa'da 7'inci Asya'da 11 olmak üzere toplamda 18 alanda yapılacak. Bu teraslar Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye Kadıköy'den Kartal'a kadar 18 ayrı noktada mahalleleri ve ilçeleri birbirine bağlayarak sıradışı alanlar...