03 / 05 / 2024

İstanbul Şile turizm tesisi koşulları

İstanbul Şile turizm tesisi koşulları

Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi 1/5000 Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. Şile'de kişi başı inşaat alanı ne kadar? Şile ve köylerinde butik otel, pansiyon açma şartları neler? İşte Şile'nin imar planı...

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Arash Mehboodi, Babak Mahboudi ve Parvın Zandı ortaklığında kuruldu.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Şile'de 26 bin 158 metrekarelik alan 14.4 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dikkat çekici yeni bir satış kararı verdi. Oda TV'de yer alan habere göre; İstanbul Şile'de Kurna Köy sahilinde yer alan 4 parsel, bakanlıkça satışa sunuldu. 

İstanbul Şile turizm tesisi koşulları Haberi

İstanbul Şile turizm tesisi koşulları


Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli plan tadilatı, ilanen askıya çıkarıldı. 


İBB, 28647 dosya numaralı plan tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı ve 8 Ocak 2015 Perşembe günü askıya çıkardı. Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı, bir aylık itiraz süresinin sonunda 6 Şubat 2015 tarihinde askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları! 



Genel Hükümler


1- 1/5000 Ölçekli Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı; plan paftaları, plan hükümleri ve plan raporu ile bir bütündür.


2- 1/5000 Ölçekli Şile İlçesi Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı'nda çizilen çeşikli arazi kullanım kararları ve yerleşme alanlarına ait sınırlar şematik olarak gösterildiğinden bu plan üzerinden...