17 / 05 / 2024

İstanbul Site Spor Kulübü Derneği

İstanbul Site Spor Kulübü Derneği

İstanbul’un finans merkezlerinden Ataşehir’in göbeğindeki devlet arazisi, Tanju Çolak’a tahsis edildi

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Konut fiyatlarına yapılan zammın ardından site aidatları da ciddi oranda zamlandı. Yapılan fahiş zamlar ise tepki çekiyor. İstanbul Büyükçekmece'de site sakinleri aidatlara gelen yüzde 200 zam nedeniyle eylem yaptı.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'de gecekondularının yerine site yapılan sakinlerden tepki!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 2018'de İSKİ tarafından, derenin ıslah edileceği nedeniyle gecekonduların yıkımı yapıldı, fakat aynı yerde site inşa edildi. Çekmeköy'deki Farabi Sokak’ta yaşayan mağdur aileler, yaşadıklarını anlattı.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

İstanbul Site Spor Kulübü Derneği Haberi

İstanbul Site Spor Kulübü Derneği

İstanbul’un hızlı gelişen finans merkezlerinden Ataşehir’in göbeğindeki 7 bin 760 metrekarelik devlet arazisi, ihalesiz-bedelsiz eski futbolcu Tanju Çolak’a tahsis edildi. 30 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle aldığı araziye dev bir spor kompleksi yapacak olan Çolak, kendisine tanınan bu imtiyazı, “Buraya bina yapıp satmayacağım ki… Türk sporuna yeni yetenekler yetiştireceğim” diye savundu…

Efsanevi futbolcu, altın ayakkabılı Tanju Çolak, hayatının golünü atmaya hazırlanıyor. Hem de İstanbul’un yükselen değeri, finans merkezi planları kurulan Ataşehir’de. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden, Anadolu yakasında bulunan Batı Ataşehir’deki 7 bin 760 metrekarelik araziyi 30 yıllığına bedelsiz olarak kiralayan Tanju Çolak, alana halı saha, bowling salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları yapacak.

Resmi kurumlara ayrılmıştı

Ataşehir’in göbeğindeki en değerli yerlerinden biri olan arazi, imar planlarında ‘Resmi Kurum Alanı’ olarak geçiyordu. Yani...