30 / 04 / 2024

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?



Spor endeksi, Ocak-Mart 2023 döneminde yüzde 6 değer kaybı yaşadı. Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. 

Piyasalarda oynaklığın had safhaya ulaşmasına sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, 8 Şubat tarihinden 15 Şubat tarihine kadar Borsa İstanbul pay ve vadeli işlem piyasalarında işlemler durduruldu. 

2023 ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Analistler, depremin ardından gerçekleşen işlemlerde panik havasının öne çıktığına dikke çekerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) aldığı önlemlerden sonra borsada dengelenme eğiliminin görülmesine karşın spor hisseleri üzerindeki satış baskısının sürdüğünü aktardı. 

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım oldu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön