30 / 04 / 2024

THY, 2023'ün ilk çeyreğinde 233 milyon dolar net kar etti! 

THY, 2023'ün ilk çeyreğinde 233 milyon dolar net kar etti! 

THY'nin 2023'ün ilk çeyreğinde 233 milyon dolar net kar ettiği açıklandı. İşte şirket tarafından paylaşılan o rakamlar...



Türk Hava Yolları (YHT) deprem felaketinin olumsuz etkilerine karşın güçlü uluslararası yolcu talebiyle 2023 yılının ilk çeyreğini 233 milyon dolar net kar ile bitirdiğini duyurdu. 

THY Basın Müşavirliğinden gelen açıklamada, 2020 yılından itibaren Kovid-19 salgınıyla yaşanan zorlu faaliyet ortamına karşın, bu çeyrekle beraber üst üste yedinci çeyrekte de net kar kaydetmiş olduğu ifade edildi. 

THY, 2023 ün ilk çeyreğinde 233 milyon dolar net kar etti! 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin getirdiği yıkıcı etkiye karşın THY'nin, başarılı kriz yönetimi ve 90 yıla dayanan tecrübesi sayesinde 2023'ün ilk çeyreğini 233 milyon dolar net kar ile tamamlamayı başardığına dikkat çekildi. 

İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön