04 / 05 / 2024

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Konut fiyatlarına yapılan zammın ardından site aidatları da ciddi oranda zamlandı. Yapılan fahiş zamlar ise tepki çekiyor. İstanbul Büyükçekmece'de site sakinleri aidatlara gelen yüzde 200 zam nedeniyle eylem yaptı.



Büyükçekmece Hadımköy Yolu'ndaki bir sitede yönetim aidatlara zam kararı aldı. Site sakinlerinin iddiasına göre bazı aidatlar yüzde 200 arttı. Site sakinlerinden oluşan bir grup, zamları protesto etmek için site içerisinde toplandı. Gruba Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu da katıldı. Grup önce basın açıklaması yaptı. Site sakinleri, yönetimde görev alan kişilerin bazı site sakinlerinden vekalet alarak 30 kişi yerine oy kullandığını iddia etti. Toplanan gruptakiler yürüyerek 'Yönetim İstifa' sloganları attı. Bazı site sakinleri ise protestoya evlerinin balkonundan katılarak destek verdi.

"480 LİRAYI BİN 500 LİRAYA ÇIKARMAK AHLAKA SIĞMAZ"

 Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Toplananlar adına basın açıklaması yapan Tamer Kaya "806 daireden oluşan hukuksuz aidat zammını protesto ediyor ve kabul etmiyoruz. Usulsüz vekaletler başta olmak üzere her şeyi mahkemeye taşıyacağımızı beyan ediyoruz” dedi. Kaya, site aidatlarını ödemeyenleri mahkeme ile tehdit edenleri buradan tehdit ettiklerini belirterek, 480 liralık aidatı bin 500 liraya çıkarmanın ne ahlaka ne de vicdana sığdığını ifade etti.

Site aidatları çileden çıkarttı…


Geri Dön