23 / 05 / 2024

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Konut fiyatlarına yapılan zammın ardından site aidatları da ciddi oranda zamlandı. Yapılan fahiş zamlar ise tepki çekiyor. İstanbul Büyükçekmece'de site sakinleri aidatlara gelen yüzde 200 zam nedeniyle eylem yaptı.



10 KİŞİYLE ÜSTÜNLÜK SAĞLIYOR

Basın açıklamasına ve eyleme katılan Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu şeffaflığın olmadığını sunulan tahmini bütçeye faiz uygulandığını ama bir tek faiz kalemi olmadığını söyledi. Yönetim ve denetim kurulunun huzur hakkı aldığını kaydeden Ağaoğlu, bir kişinin 30-40 kişinin vekaletini alarak karşılarındaki 350 kişiye karşı 10 kişiyle üstünlük sağlayıp yönetimi ele geçirip kurul toplantısı yaptığını ve bunların incelenmesinin hukukun denetlemesine muhtaç olduğunu kaydetti.

 Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

TÜKONFED Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Fevzi Doğan, kat maliklerinin aidatların fahiş olduğundan dolayı itiraz hakkını kullanabileceğini ifade etti. Site sakini Ümmühan Seyhan 400 bin lirayla bir yıl ne yapıldığını sorarak, 20 tane personel çalıştığını ve aidatının 460 liradan bin 75 liraya yükseldiğini ifade etti. Site sakini Hakime Yalın da gelen zamma tepki gösterdi.

Konut sitelerinde çift aidat dönemi! 10 bin liraya kadar yükseldi! Ev sahipleri ve kiracılara şok!

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidatlar belirleniyor! Ev sahipleri sakın kaçırmayın! Kirayla yarışan aidatlara ne kadar zam gelecek?


Geri Dön