14 / 05 / 2024

istanbul soho house

istanbul soho house

Dünyada zenginler kulübü olarak nitelenen Soho House, 80 milyon euroluk yatırımla İstanbul'a geliyor. 2014'te Tepebaşı'ndaki eski Amerikan Konsolosluğu nda açılacak olan Soho House dünyadaki en büyük kulüp olacak..

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı'da fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. işte İstanbul Çatalca Ormanlı'da yer alan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Tiny house kiralama İstanbul!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.A. Aldahdooh tarafından kuruldu. 

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Meghan Markle yeni evi için Türk motifleri istedi!

Dört yıl önce İstanbul'da Soho House isimli otelde kalan Meghan Markle, yeni evlerinin de bu otele benzemesini istedi. Markle, duvarlarda Türk motiflerinin kullanılmasını istedi.

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını kutladı!

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını Asmalımescit Soho House'ta kutladı. Geyece Ömür Gedik,Gül Gölge Saygı gibi isimler katıldı.

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Soho House’da ruhsatsız havuz katı kapatıldı!

İstanbul gece hayatının flaş mekanı Soho House’da havuz gerginliği yaşanıyor. Soho House’un havuz ve Yunan restoranının bulunduğu roof katının neden kapalı olduğu yönünde çeşitli iddialar var.

istanbul soho house Haberi

istanbul soho house

Tepebaşı'ndaki eski Amerikan Konsolosluğu binası Soho House oluyor. Özel üyelik sistemiyle çalışan zenginler kulübü olarak bilinen Soho House, İstanbul eğlence hayatında statüleri yeniden şekillendirecek. 

Şimdiye kadar açılmış en büyük üye evi unvanı almaya hazırlanan Soho House İstanbul'da 400 kişi İstihdam edilecek. En az 300 çalışanı Türk olacak. Binanın İnşaatında da Türk malzemeleri kullanılacak, ithal ürün Özellikle moda, sanat, medya ve reklam dünyasında adını duyuran, yalnızca seçilmiş kişilerin üye olabildiği Soho House İstanbul, önümüzdeki yılın ikinci yarısında açılacak. Açılış öncesinde Soho House'un yaratıcısı Nick Jones ile görüşmek üzere Londra'ya gittik. Jones, dünya basınına çok az röportaj veren biri. SABAH'a hem İstanbul yatırımını hem de dünyadaki Soho'ları anlattı. 


Dünyadaki 11 Soho House'dan yıllık 200 milyon sterlin (640 milyon TL) kazandığını söyleyen Jones, üye...