19 / 05 / 2024

istanbul tablet uygulaması

istanbul tablet uygulaması

Türkiye İnovasyon Haftası açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “İddialı konuşuyorum. Yazılımcılarımız dünya ile yarışacak seviyede. İstanbul'u bir tablete sığdırmak mümkün” diye konuştu....

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm projesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için hayata geçirilen 'İstanbul Yenileniyor' projesine dair merak edilen sorular yanıtlandı.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

Web-Tapu uygulaması İstanbul genelinde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

Pandora uygulaması ile satın alınacak ev telefondan gezilecek!

Artırılmış gerçeklik uygulaması Pandora, markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması!

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteren Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Tahincioğlu Gayrimenkul Facebook Uygulaması ile İstanbul'u resmetti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, # istanbuluresmet Facebook uygulaması ile İstanbul’un eşsiz manzaralarını sosyal medyadaki takipçileri ile resmetti. Uygulama Tahincioğlu Gayrimenkul' ün resmi Facebook hesabında yer aldı.

istanbul tablet uygulaması Haberi

istanbul tablet uygulaması

İstanbul Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan Türkiye İnovasyon Haftası’nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yurt içinden ve yurt dışından etkinliğe katılan katılımcıların başarılı eserlerini aynı yerde görmenin büyük heyecan verici olduğunu dile getirdi. 


Başkan Topbaş kaynakların tükense bile insanın çaresiz olamayacağına dikkat çekerek, “Hedefsiz zeka boşlukta gezinir. Zeka hedef kazandığında güce dönüşür. Hazırı tüketmek kolay. Sıfırdan imkan kazanmak esastır. Fikir her şeydir” dedi.


Şehirlerin sorunları çözme konusunda işin başında olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Topbaş, “Bir problem ortaya çıkıyorsa çözülmesi içindir” dedi. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Ve çözüm o problemin içinde gizlidir. İddialı konuşuyorum. Yazılımcılarımız dünya ile yarışacak seviyede. İstanbul'u bir tablete sığdırmak mümkün. Yeni bir yönetim programı tasarladım. Tablet ile mobil toplantı. Tüm veriler tablette. Plan, proje, rapor,...