11 / 05 / 2024

İstanbul Tekstil ARGE Merkezi açıldı mı

İstanbul Tekstil ARGE Merkezi açıldı mı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ayvar tarafından açıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakır Görgün ve Songül Görgün ortaklığında kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alzebi tarafından kuruldu.

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

İstanbul Tekstil ARGE Merkezi açıldı mı Haberi

İstanbul Tekstil ARGE Merkezi açıldı mı


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.


Özel sektörün ar-ge çalışmalarını desteklemek için yeni bir çalışma hazırladıklarını söyleyen Bakan Özlü, “Projelerle ilgili ar-ge ve tasarım harcamalarının yarısını hibe desteği vereceğiz” dedi.

İstanbul Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği önderliğinde Akdeniz, Ege, Uludağ ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birlikleri ve RWTH Aachen Teknik Üniversitesi Tekstil Teknoloji Enstitüsü ortaklığıyla kurulan “İTA İstanbul Tekstil ARGE Merkezi”nin açılışı yapıldı. 

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’ne yapılan tesisin açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İTHİB Başkanı İsmail Gülle, çok sayıda uluslararası akademisyen ve işadamları katıldı. Açılış töreni...