15 / 05 / 2024

istanbul tekstil imalat ve satıcıları

istanbul tekstil imalat ve satıcıları

İstanbul Tekstil İmalat ve Satıcıları Toplu İşyeri ve Konut Yapı Kooperatifi 29 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 12.30'da Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde toplanıyor...

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ayvar tarafından açıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakır Görgün ve Songül Görgün ortaklığında kuruldu.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alzebi tarafından kuruldu.

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

istanbul tekstil imalat ve satıcıları Haberi

istanbul tekstil imalat ve satıcıları

S.S. TEKSTİLKENT

İSTANBUL TEKSTİL İMALAT ve SATICILARI TOPLU İŞYERİ ve KONUT YAPI KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞIMDAN


Sayın Ortağımız,

Kooperatifimizin 2011 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 29.09.2012 Cumartesi günü saat 12.30 da Tekstilkent Ticaret Merkezi toplantı salonu Esenler/İstanbul adresinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere yapılacaktır. Kooperatifimizin 31.12.2011 tarihli Bilanço ve Gelir—Gider tablosu ilişikte sunulmuştur. Ayrıca ortaklarımız arzu ettikleri takdirde toplantı tarihinden 15 gün öncesinden itibaren her türlü bilgiyi Kooperatif merkezinden alabilirler.

Ortaklarımızın ikinci toplantıya gerek kalmaması için gerekli ilgiyi göstermelerini, birinci toplantıya katılmalarını önemle rica ederiz.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde yasa gereği ikinci toplantı 13.10.2012 tarihinde aynı yer ve saatte aynı gündemle yapılacaktır.

Saygılarımızla, Yönetim Kurulu Adına Başkan Atalay ŞAHİNOĞLU

NOT:

1.Sıkışıklığa meydan verilmemesi için toplantı saatinden önce ve zarflar üzerinde de yazılı olan ORTAK NUMARASI BİLİNEREK gelinmesi,

2.Ortağın eşi,...