15 / 05 / 2024

istanbul teleferik ihalesi ne zaman

istanbul teleferik ihalesi ne zaman

Üsküdar Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray, Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Raylı Sistem ve Gaziosmanpaşa (Rami) - Eyüp (Yeşilpınar) Teleferik Projesi'nin ihale tarihleri belli oldu. İşte İstanbul'un önemli ulaşım projelerinin ihale günleri..

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Kanal İstanbul'un tren hattı ihalesi iptal edildi! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda son dakika!

Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul geçişi demiryolu hattı inşaatının, danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi iptal edildi. İhalenin, şartnamenin tekrar düzenlenerek rekabet imkanının arttırılması amacıyla iptal edildiği belirtildi. İşte detaylar...

Kanal İstanbul projesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul'a ilk kazmanın vurulacağı tarih belli oldu. Peki Kanal İstanbul projesinin ihalesinin ne zaman yapılacağı belli mi?

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

istanbul teleferik ihalesi ne zaman Haberi

istanbul teleferik ihalesi ne zaman

İstanbul'da toplu taşımayı ve trafiği rahatlatacak çözümlere bir yenisi daha eklenecek. Şehre yapılacak havada giden tramvay (havaray) projesinin ihalesi, 20 Ağustos'ta yapılacak.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın seçim öncesi trafiği rahatlatmak amacıyla söz verdiği vaatlerin ihale tarihleri belli olmaya başladı.


Büyükşehirin özellikle yeni raylı sistem yapmakta zorluk çektiği bölgelerde toplu taşımayı büyük ölçüde rahatlatacak, trafiğe can simidi olacak Havaray Projesi ile vatandaşlara yepyeni bir hizmet sunacak.


İleri teknolojiye sahip Japonya, Çin gibi ülkelerde kullanılan ve ilk etapta Üsküdar Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattına yapılacak "havaray projesi"nin ihalesi, 20 Ağustos'ta yapılacak.


Üsküdar, Libadiye Caddesi Havaray Projesi'nin uzunluğu 4,5 kilometre, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi'nin uzunluğu ise 11 kilometre 600 metre olacak. Projelerin 240 gün içinde tamamlanması öngörülüyor. 


Eyüp'e de raylı sistem gelecek. Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Raylı Sistem Projesi ile bu...