28 / 04 / 2024

İstanbul Teleferik projesi

İstanbul Teleferik projesi

Kadir Topbaş'ın açıkladığı havaray, metro ve teleferik projeleri ile 100 bin araçlık otopark projeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından planlara işlendi Havaray, metro ve teleferik projeleri ile 100 bin araçlık otopark projeleri, planlara işlendi.

İstanbul'da metro, havaray, teleferik ve otopark projeleri onaylandı!

Başkan Kadir Topbaş’ ın açıkladığı 19 adet metro, havaray ve teleferik projesi ile 100 bin araçlık otopark projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından planlara işlendi...

İstanbul yeni teleferik projeleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro ve raylı sistemlerden sonra teleferik çalışmalarını da yatırım gündemine aldı. Peki İstanbul yeni teleferik projeleri neler, ne zaman hizmete açılacak, hangi ilçelere teleferik gelecek? Cevabı haberimizde…

Piyer Loti teleferik!

Piyer Loti teleferik hattı ile bölgenin tarihi ve turistik yapısının korunarak yerli ve yabancı turistlerin bölgeye erişiminde kolaylık sağlanması ile birlikte hem ulaşım, hem de otopark sıkıntılarının giderilmesi amacıyla hizmete alınıyor...

İstanbul Teleferik projesinin başlangıç noktası Mecidiyeköy olacak!

Kadir Topbaş, teleferik projesinin başlangıç noktasının Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen olacağını daha sonra Altunizade’ye geleceğini, ardından Küçük ve Büyük Çamlıca’yı da içine alarak hattın devam edeceğini söyledi.

Uzungöl Teleferik Projesi iptal edilmedi!

4 yıl önce hazırlanan Uzungöl Teleferik Projesi'nin iptal edilmediği açıklandı. Hayata geçirilecek proje için alan ihalesine çıkılacak.

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Sümela Manastırı teleferik projesi ihaleye hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı teleferik projesi için ihaleye çıkmaya hazır olduklarını söyledi..

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor!

24 Gayrimenkul ve Invest İnşaat ortaklığıyla Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor. Proje 650 konut ve 100 ticari üniteden meydana geliyor.

Başakşehir 3. İstanbul Projesi daire satış fiyatları!

Lansmanı 28 Eylül'de yapılacak olan 3. İstanbul Evleri projesi Asaf İş Adi ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 3. İstanbul Konutları 514 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kastamonu Teleferik Projesi 8 ayda tamamlanacak!

Çılgın Proje’nin temeli atıldı. Kastamonu’nun doğusunu ve batısını birbirine bağlayacak olan Teleferik Projesi’ne start verildi. Projenin sekiz ay içinde tamamlanması bekleniyor...

Trabzon’a 5 ayrı teleferik hattı‎!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehir genelinde üzerinde çalışılan beş ayrı teleferik projesi hakkında açıklamalar yaptı.

Afyonkarahisar teleferik projesinin sözleşmesi imzalandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Afyonkarahisar Belediyesi teleferik projesi için düğmeye bastı.

Kartepe teleferik ihalesi 28 Eylül'de!

Kartepe’de 50 yıldır hayal edilen, konuşulan ama bir türlü somut adımlar atılmayan Teleferik Projesi 28 Eylül tarihinde ihalesi yapılarak hayata geçiriliyor.

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Kastamonu Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından KUZKA desteğiyle hayata geçirilecek Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Bin 33 metre uzunluğunda olacak proje günde 3 bin kişi taşıyacak.

İstanbul Teleferik projesi Haberi

İstanbul Teleferik projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında havaray, teleferik ve yeni metro hatları ile 100 bin araçlık yeni otopark planları ele alındı. 


Meclis 1. Başkanvekili Ahmet Selamet'in yönettiği toplantıda, yeni projeler nazım imar planlarına işlendi. Kararlar meclis üyelerinin oy çokluğuyla alındı. 


Planlara işlenen yeni metro hatları; ITU-lstinye metro bağlantısı, DudulluAfaşehir-Bostancı metro hattı, Ayazağa Köyü-ITU metro hattı, Kirazlı-Halkalı metro hattı, Göztepe-Afaşehir-Uimraniye metro haffı ve Avcılar İstanbul Universitesi-Sahil fünikülerinden oluşuyor. 

Üsküdar Libadiye Caddesi havaray hattı, Kartal Sahil-D 100 havaray hattı, Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray hattı, Maltepe-Başıbüyük havaray hattı, Kasımpaşa-Okmeydanı-Mecidiyeköy havaray hattı ve Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı da planlara işlendi. 

Planlara işlenen teleferik hatları ise; Mecidiyeköy Zincirlikuyu-Altunizade Çamlıca teleferik hattı, Eyüp-PiyerlotiMiniatürk teleferik hattı, Miniatürk-Alibeyköy-Vialand teleferik hattı, Kartal D 100-Yakacık-Aydos teleferik hattı ve Büyükada...