17 / 05 / 2024

İstanbul TMMOB Şehir Plancıları Odası Üye Buluşması

İstanbul TMMOB Şehir Plancıları Odası Üye Buluşması

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 9 Aralık 2018 Pazar günü Kahvaltılı Üye Buluşması düzenleyecek...

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan kentsel dönüşüm tepkisi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi, Keçiören'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yaptı. 

İstanbul TMMOB Şehir Plancıları Odası Üye Buluşması 9 Aralık'ta!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 9 Aralık 2018 Pazar günü Kahvaltılı Üye Buluşması düzenleyecek...

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan askeri araziler hakkında açıklama!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, askeri yasak bölgeler ile güvenlik bölgelerinin kent dışına çıkarılması konusunda açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası basın toplantısı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki polemiğe ilişkin basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

TMMOB Şehir Plancıları'ndan EGO arsası açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan EGO arsası hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Konak Belediyesi'ne TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan ödül!

Konak Belediyesi, hazırladığı ‘Saadet Mirci Evi’ ve ‘Radyo ve Demokrasi Müzesi’ projeleri ile TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü’nün sahibi oldu.

Şehir Plancıları, Haliç Tersaneleri imar planına itiraz edecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Haliç Tersaneleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine itiraz edecek.

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan Melih Gökçek'e suç duyurusu!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın o açıklaması...

TMMOB Şehir Plancıları Odası konut paneli düzenliyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi 21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda konut paneli düzenliyor. Panel cumartesi 10:30 ile 16:30 arasında, pazar günü ise 10:30 ile 16:00 arasında gerçekleşecek.

TMMOB'dan Sevda Tepesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Sevda Tepesi ve Şişli Meslek Lisesi arazisini yapılaşmaya açan imar planlarının İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiğini açıkladı. AVM ve rezidans tarzı yapılaşmaya açılması öngörülüyordu.

TMMOB şehir plancıları, iç mimarlar ve disiplin yönetmeliklerinde değişiklik!

TMMOB Disiplin Yönetmeliği, İçmimarlar Odası Ana Yönetmeliği, Şehir Plancıları Odası Ana Yönetmeliği ve Şehir Plancıları Odası Serbest Şehircilik Hizmetleri, Büro Tescil, Mesleki Denetim ve En Az Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

İstanbul TMMOB Şehir Plancıları Odası Üye Buluşması Haberi

İstanbul TMMOB Şehir Plancıları Odası Üye Buluşması

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Kahvaltılı Üye Buluşmasını 9 Aralık 2018 Pazar günü düzenleyecek. TMMOB Şehir Plancıları Odası bu etkinliğe tüm meslektaşlarını aileleri ile birlikte davet etti.

Açık büfe kahvaltı için kişi başı katılım ücreti 10 TL olup kontenjanımız sınırlı olduğundan katılmak isteyen üyelerin TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi ile iletişime geçerek rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. 

İTÜ Maçka Havuzbaşı Restoran’da saat 10.30’da başlayacak olan etkinlik, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla...