04 / 05 / 2024

istanbul turistik yerleri

istanbul turistik yerleri

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul'a bu yılın ocak-şubat ayında gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 1 milyon 331 bin 337 olduğunu açıkladı...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak!

Güzergahının bugün açıklandığı Kanal İstanbul geçtiği yerleri uçuracak. 45 kilometrelik hattın Küçükçekmece, Arnavutköy ve Başakşehir güzergâhlarında gayrimenkul artışlarının yüzde 50 civarında seyredeceği belirtildi.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri!

İstanbul'da 11 Şubat 2016 tarihinde su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 11 Şubat 2016 kesinti yerleri

1986 yılında Çırağan, İstanbul'un ''süper turistik oteli'' olmaya hazırlanıyormuş!

1986 yılında onarımı devam eden Çırağan Sarayı, İstanbul'un ''süper turistik oteli'' olmaya hazırlanıyormuş. Onarım çalışmaları 60 milyar liraya mal olacak tarihi saray, 320 odadan oluşacak otel olacakmış.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

istanbul turistik yerleri Haberi

istanbul turistik yerleri


İstanbul'a bu yılın ocak-şubat ayında gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 1 milyon 331 bin 337 oldu.


İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul'a bu yılın ocak-şubat ayında gelen yabancı turist sayısında artış yaşandığını açıkladı.  


Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları ile Haydarpaşa, Pendik ve Karaköy limanlarından alınan verilere göre, bu yılın ocak-şubat ayında İstanbul'u ziyaret eden yabancı turist sayısı, geçen yıl ile karşılaştırıldığında yüzde 16 oranında artarak 1 milyon 149 bin 291'den 1 milyon 331 bin 337'e yükseldi. 


İstanbul'u en çok Almanlar ziyaret etti 


Ocak-şubat aylarında, milliyetlerine göre şehre gelenler arasında yüzde 8,3 ile Almanlar ilk sırayı aldı. Almanları, yüzde 6,3 ile Ruslar, yüzde 5 ile İranlılar, yüzde 3,9 ile İngilizler ve yüzde 3,6 ile Fransızlar...