17 / 05 / 2024

istanbul uçak seferleri

istanbul uçak seferleri

Türk Hava Yolları (THY), dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Timur Sırt'ın yazısı... 

Türkiye'de en çok uçak trafiği İstanbul havalimanlarında gerçekleşti!

Türkiye havalimanlarında yaşanan uçak trafiği, 2014 yılının ilk 10 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak, 1 milyon 142 bin 280 oldu. Bu Türkiye havalimanlarında 22 saniyede bir uçak trafiği yaşandığı anlamına geliyor.

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı. Bandırma ile İstanbul arasını 35 dakikaya düşüren uçak, günde karşılıklı 4 sefer yapacak.

Bandırma-İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başladı!

Bandırma-İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi Burulaş, Gemlik İlçesi'nden geçen yıl başlattığı deniz uçağı seferlerine Bandırma'yı da ekledi.Bandırma Ticaret Odası üyelerine 15 lira indirim uygula

Boeing, Istanbul Airshow’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanına model uçak hediye etti!

Boeing Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, Istanbul Airshow’da şirketin Türkiye ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin anısına Lütfi Elvan’a Boeing 777-300ER model uçak hediye etti.

İstanbul'daki şiddetli yağış Atatürk Havalimanı'ndaki seferleri etkiledi!

Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki bazı uçak seferleri gecikmeli olarak yapıldı; bazıları da iptal edildi. Binlerce yolcu uçak içerisinde bekletilirken, pilotlar da kalkış yapabilmek için hava şartlarının normale dönmesini bekledi.

İstanbul'da bazı uçak seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti.

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri ertelendi. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle Nevşehir'deki hava limanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.

Kocaeli-İstanbul deniz uçağı seferleri 7 Temmuz'da başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Seabird Airlines tarafından gerçekleştirilecek Kocaeli-İstanbul deniz uçağı seferleri başlıyor. Haftanın 2 günü düzenlenecek deniz uçağı seferleriyle, Kocaeli-İstanbul arası 30 dakikaya düşecek.

Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferleri başladı!

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kaşif' in, Trabzon ' dan KKTC' ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi...

istanbul uçak seferleri Haberi

istanbul uçak seferleri

Türk Hava Yolları (THY),  dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti. 


THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle bazı seferler gerçekleştirilemedi. 


Durumun bugün yapılacak uçuşlarda operasyonel aksamaya yol açması üzerine THY, saat 14.00'e kadar bazı seferlerini iptal etti. 


Yetkililer, yolcuların uçuşların son durumu hakkındaki bilgiyi, 444 0 849 numaralı  çağrı merkezinden öğrenebileceğini...