05 / 07 / 2024

istanbul ucuz arsa

istanbul ucuz arsa

İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri yatırımcıların Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.

Belediyeler Ankara'da 5 konut, İstanbul'da arsa ve gayrimenkul satacak!

Ankara ve İstanbul'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Arnavutköy ve Tuzla'da 20 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat! 

Arnavutköy Belediyesi ve Tuzla Belediyesi, 20 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Prefabrik evler için 24 taksitli ucuz arsa satışı!

Satılık ucuz arsa arayan vatandaşlar için Milli Emlak en uygun fiyatlı ilanları sıraladı. Milli Emlak, vatandaşlar arasında büyük bir ilgi ile takip edilen hazine arazilerinin satışına devam ettiğini duyurdu. 

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

istanbul ucuz arsa Haberi

istanbul ucuz arsa

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.


İstanbul'un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve konut ihtiyacının sürekli artması şehirde boş arsa bırakmadı. Sektör temsilcileri, bu konudaki görüşlerini Anadolu Ajansı muhabirleriyle paylaştı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "İstanbul'da sorunsuz arsa kesinlikle yok" dedi. Küçük-büyük tüm arsa yatırımcılarının İstanbul'da arsa bulamadığını vurgulayan Ağaoğlu,  "İstanbul'da problemsiz arsa olmadığı için de insanlar ellerindeki arsayı mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışıyor. Makul bir fiyatlı, problemsiz bir arsa bulmak mümkün değil" diye konuştu. 




İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım da İstanbul'da arsa sorununun son 5 yıldır...