26 / 06 / 2024

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.



Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında önemli bir yükseliş yaşanan ve 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı bildirildi. 12 bin TL'lik fiyatla satışa sunulan arsalar, yatırımcıların ilgisini çekti. Milli Emlak, son dönemde arsa satışlarında büyük bir artış gerçekleştirdi. Yatırımcıların ilgisini çeken bu satışlar, uygun fiyatlarla ve ihale yöntemiyle sunuluyor. İhalelere katılmak için belirli bir ücret ödeniyor ve en fazla teklifi veren kişi arsanın sahibi olduğu kaydedildi.

Milli Emlak, yeni duyurduğu satış ilanında Tokat'ın Yeşilyurt ilçesindeki bir arsanın ihaleye çıkacağını açıkladı. menemenhaber.com.tr'de yer alan habere göre; 25 Haziran'da ihaleye katılmak isteyenlerin 3 bin 600 TL'lik teminat bedelini belirtilen kuruma yatırmaları gerekiyor. İhaleye çıkacak arsanın yüzölçümü ise 1.152,68 m2 olarak belirtildi. Büyük arsanın uygun fiyattan satışa sunulacak olması birçok yatırımcının ilgisini çekmiş durumda. İhalenin bedeli ve başvuruların nereden yapılacağı belli oldu.

Milli Emlak tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL ye arsa satışa çıkarıyor...

Öngörülen İhale Bedeli: 12.000,00 Türk Lirası.
Teminat Miktarı: 3.600,00 Türk Lirası.
Arsanın Yüzölçümü: 1.152,68 m²
İhale Tarihi: 25/06/2024
İhale Saati: 13:00
İhale Yeri: Tokat

BAŞVURULAR NEREDEN GERÇEKLEŞİYOR?

Satın alma işlemleri için, ilgili taşınmazın yer aldığı il veya ilçenin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüklerine (Emlak veya Millî Emlak Müdürlükleri) ya da ilçelerdeki Kaymakamlıklara (Millî Emlak Müdürlükleri veya Şeflikleri) başvurulması gerekmektedir. Başvuru yaparken, taşınmazın il, ilçe, mahalle/köy, ada ve parsel numarası gibi detaylar dilekçede yer almalıdır. 

Milli Emlak, iki ildeki 16 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak 6 adet arsa ve araziyi 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!


 


Geri Dön