28 / 07 / 2024

istanbul uluslararası kent ormanı

istanbul uluslararası kent ormanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Alibeyköy Barajı çevresine kurulacak olan 520 hektarlık Alibeyköy Uluslararası Kent Ormanı projesinin 1.etabı için ihaleye çıktı. İhale 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Kanal İstanbul uluslararası kalkınma projesidir!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin önemine değindi. 

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde revizyona gidiliyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi son olarak 2023 yılına kadar ertelendi. Revizyona gidilen projede detayların 1 ay içerisinde belli olması bekleniyor.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı'nı, GMW Mimarlık tasarladı!

GMW MIMARLIK; Taşkent Uluslararası Havalimanı projesinin mimarlık, mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini yürütme görevini üstlendi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

istanbul uluslararası kent ormanı Haberi

istanbul uluslararası kent ormanı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı projesinin ilk etabı için ihaleye çıktı. 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan ihale İBB'ye bağlı Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.


Alibeyköy Barajı çevresinde kurulacak olan kent ormanı 520 hektar yani 5 milyon 200 bin metrekare alanı kapsıyor. Uluslararası Kent Ormanı'nda Dünya Kültür Evleri, Ekolojik Park, Biyolojik Yüzme Havuzu, Çocuk Köyü ve restoran olacak.




İHALE İLANI


İhale Konusu: 1. ETAP AVRUPA YAKASI ULUSLARARASI KENT ORMANI YAPIM İŞİ

İhale Kayıt No: 2015/41526

İhale Tarih ve Saati: 07/05/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü

İlgili Adres: 19 MAYIS MAHALLESİ AYTEKİN KOTİL CAD. No:8 - ŞİŞLİ / İSTANBUL ŞİŞLİ/İSTANBUL

İlgili Telefon: 02123126200-01

İlgili Faks: 02123802242

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: