03 / 05 / 2024

İstanbul üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

İstanbul üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde yangın çıktı. İstanbul Üniversitesi ( İÜ ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinin Genel Cerrahi bölümünde çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin (İMÜ) merkez kampüsünü inşa ediyor. TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi 24 Ocak'ta!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte binaları inşaat ihalesi 18 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaat ihalesi tarihi 18 Ocak 2017 olarak belirlendi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesi hastane mi olacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesinin hastane yeri olarak tahsisine karar verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fenerbahçe ve Ayvansaray Üniversitesi kuruluyor!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, "İstanbul Ayvansaray Üniversitesi" ile "Fenerbahçe Üniversitesi" kurulacak.

Fenerbahçe Üniversitesi ve Ayvansaray Üniversitesi geliyor!

TBMM Genel Kurulunda, İstanbul'da "Fenerbahçe Üniversitesi" ve "Ayvansaray Üniversitesi" adıyla iki vakıf üniversitesi kurulması kabul edildi.

İstanbul Üniversitesi’nin Roma'daki daireleri lojman mı oldu?

İstanbul Üniversitesi’ne Türk öğrencilerin kalması için İtalyan vatandaşın bağışladığı Roma’daki 3 daire, büyükelçilik lojmanı oldu. Diğer bağışlanan para mücevher, tablolar da ortada yok.

TOKİ, Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa ediyor!

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

Sabahattin Zaim Üniversitesi İSEFAM açıldı!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) tarafından hayata geçirilen Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) açıldı.

İstanbul Kent Üniversitesi 2017'de açılacak!

6745 nolu kanun ile kurulan İstanbul Kent Üniversitesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak.

İstanbul Rumeli Üniversitesi açıldı!

Eğitim hayatına yeni atılan İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği törenle hem açılışını hem de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını kutladı.

İstanbul üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Haberi

İstanbul üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinin Genel Cerrahi bölümünde çıkan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. 


Çapa'daki hastanenin Genel Cerrahi bölümünün havalandırma boşluğunda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Yangının fark edilmesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine bildiren görevliler, hastaları ve binada bulunanları tahliye etti. 


İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi...