03 / 05 / 2024

istanbul ve ankarada barajların doluluk oranı nedir

istanbul ve ankarada barajların doluluk oranı nedir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da barajların doluluk oranının yüzde 33, Ankara'da ise yüzde 24,6 olduğunu söyledi. Bu oranların geçen yıla göre düşük olduğunu belirten Eroğlu, ocaktan sonra yağışların artmasını beklediklerini kaydetti..

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı satışa sundu.

İstanbul ve Antalya yabancıya konut satışının 3'te 2'sini sırtladı!

TÜİK'in verilerine göre, İstanbul ve Antalya, yabancıya konut satışını sırtlamaya devam ederken, bu yılın ocak-ekim döneminde 31 bin 423 adet konut satıldı.

İstanbul ve Ankara valiliklerinden 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması kararı! 

İstanbul ve Ankara valilikleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için kısıtlama kararı aldı. Buna göre; 65 yaş ve üzeri vatandaşlar her gün 10.00 - 16.00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak şartıyla dışarı çıkabilecek.

Emlak Konut GYO İstanbul ve Ankara'daki 2 arsayı 128 milyon TL'ye satışa sundu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan İstanbul ve Ankara'da toplam 39.604,51 metrekare yüz ölçümlü 2 adet arsanın toplamda KDV Hariç 128 milyon TL (KDV Dahil 151.040.000 TL) bedelle E-İhale ile Açık Artırma Usulü ile satışa sunuldu.

Türkiye’nin en değerli illeri: İstanbul ve Muğla!

MÜSİAD işbirliğinde yürütülen DAV Projesi’nin ilk aşaması tamamlandı. 18 il örneklemi üzerinden Türkiye’nin mercek altına alındığı projede, en değerli illerin İstanbul ve Muğla olduğu ortaya çıktı.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

İLBANK İstanbul ve Samsun'daki 6 gayrimenkulü satıyor!

İLBANK İstanbul ve Samsun'da bulunan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihale bedeli 276 milyon 455 bin TL olarak belirlendi.

Murat Kurum: İstanbul ve Bursa'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul ve Bursa’daki selden sonra iki şehirdeki hasar tespit çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını belirtti...

İstanbul ve Bitlis'teki bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

İstanbul ve Bitlis'te yer alan bazı bölgelerin "riskli alan" olarak ilan edilmesi hakkında Cumhurbaşkanı kararları, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yabancılar ilk çeyrekte en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2020 yılının ilk çeyreğinde en fazla konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu

Bir hakim Kanal İstanbul ve depremle ilgili görüş açıklayabilir mi?

Yargıtay’da görevli bir tetkik hakim, "Kanal İstanbul" konusunda kamusal tartışmalara katılmak ve sosyal medya üzerinden görüşlerini kamuya açık bir şekilde beyan etmek için Yargı Etiği Danışma Kurulu’na başvurdu...

Yabancıya konut satışını İstanbul ve Antalya sırtladı!

Yabancıya konut satışı 2019’da artış gösterdi. Bu artışın 2020 yılında da devam edeceği hedefleniyor. Yabancıya konut satışını 2019’da İstanbul ve Antalya taşırken Türkiye geneli satışı gerçekleştirilen toplamda 45 bin 483 konuttan yüzde 66'sı (29 bin 808) bu iki ilden gerçekleşti.

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

istanbul ve ankarada barajların doluluk oranı nedir Haberi

istanbul ve ankarada barajların doluluk oranı nedir


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da barajların doluluk oranının yüzde 33, Ankara'da ise yüzde 24,6 olduğunu söyledi. Bu oranların geçen yıla göre düşük olduğunu belirten Eroğlu, ocak ayından sonra yağışların artmasını beklediklerini kaydetti. Buna rağmen vatandaşların korkacağı bir durumun olmadığını ifade eden Eroğlu, "Ankara’da suyumuz var, yeterli. Kesikköprü Barajı ve Gerede’den 32 kilometrelik Çamlıdere Barajı'na bir hattımız var. Dolayısıyla, Ankara’da da bir problem yok. İstanbul ile ilgili ciddi bir işletme programı hazırladık. Dün oturduk, İstanbul’u susuz bırakmamak için ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Bir Melen Barajı’nı inşa ediyoruz. Bir iki sürprizimiz var ama yarın Kadir Topbaş ile birlikte açıklayacağız. Onun için merak etmeyin, susuz bırakmayız.” dedi. 


Bakan Eroğlu, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Bakanlıkta gerçekleşen toplantıda Eroğlu,...