05 / 05 / 2024

İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihale

İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihale

Alanları 42,93 metrekareden başlayıp, 831 metrekareye kadar yükselen The İstanbul Veliefendi dükkan fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlayarak değişiyor. İhale açık artırma usulü ile gerçekleşecek...

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor!

24 Gayrimenkul ve Invest İnşaat ortaklığıyla Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor. Proje 650 konut ve 100 ticari üniteden meydana geliyor.

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Avrupa’da kirası en çok artan 10 caddenin 3’ü İstanbul’da!

Avrupa’da 2014'te en hızlı kira artışı gerçekleşen ilk 10 cadde arasına İstanbul’dan üç cadde girdi: İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi en değerliler listesinde...

İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihale Haberi

İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihale

33 adet cadde dükkanının açık artırma ile satışa sunulduğu The İstanbul Veliefendi dükkan fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İhale KİPTAŞ tarafından gerçekleşiyor. 


Veliefendi The İstanbul Residence lokasyon olarak;  Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafede yükseliyor. 


İhalenin 26 Haziraan Perşembe günü saat 14.00'da KİPTAŞ İhale Salonu'nda gerçekleşeceği The İstanbul Veliefendi dükkan alanları 42,93 metrekare ile 831 metrekare arasında değişiyor. İhale için başvur sürecine devam ediliyor.


The İstanbul Veliefendi cadde dükkanları fiyat:

Ticaret bloğunda yer alan dükkanlar 4 milyon 881 bin TL ile 6 milyon 413 bin TL,

A blokta yer alan dükkanlar 1 milyon 670 bin TL ile 7 milyon 559 bin TL,

B blokta yer alan dükkanlar ise 2 milyon...