04 / 05 / 2024

istanbul vergi dairesinden satılık

istanbul vergi dairesinden satılık

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Bahçelievler Soğanlı Mahallesindeki 120 metrekarelik arsa üzerindeki 5 katlı binanın bir konutunu satışa çıkardı

TAKBİS sistemi nedir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamdan kalan yerler için mirasçılık belgesi alarak miras ihtimalinin gerçekleşmesi için veraset vergi dairesinden döküm talep ettiğimde, 3 yere ait tapu kaydı çıktı. İkilemde kaldım, doğrusu nedir?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Gayrimenkul vergileri 2. taksit ödemelerinde son 1 hafta!

2016 yılında gayrimenkulünü satarak ya da kiraya vererek gelir elde eden kimselerin, vergi borcunu 31 Temmuz'a kadar ödemeleri gerekiyor. Vergiler, ilgili vergi dairesinden ödenebiliyor..

Kira gelir vergisi beyannamesinde son 10 gün!

Kira gelir vergisi için beyanname verme dönemi 27 Mart'ta sona eriyor. Mükellefler beyannamelerini vergi dairesinden veya internet şubesinden verebiliyor..

Havza vergi rekortmeni Burhan Büyük oldu!

Havza Vergi Dairesinden yapılan açıklamaya göre, 2015 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmeni inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit Burhan Büyük oldu.

Kira beyanname sistemine nasıl girilir?

Kira gelir vergisi için öncelikle beyanname veriliyor. Bu beyannameler, vergi dairesinden verilebildiği gibi, internet üzerinden online bir şekilde de verilebiliyor. Peki, kira beyanname sistemine nasıl girilir?

Emlak vergisi internet vergi dairesi!

1319 sayılı Kanun gereğince, taşınmaz mal sahipleri emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, belediyeye gitmek istemeyen mükellefler vergilerini internetten ödeyebilir mi? Emlak vergisi internet vergi dairesinden nasıl ödenir?

İstanbul Finans Merkezi için vergi teşviği getirilmeli!

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “İstanbul Finans Merkezi için tüm imkanlar seferber ilan edilmeli. Bu imkanlar arasında vergi teşvikleri de başı çekmeli” dedi.

Vergi düzeltme talebi!

Mükelleflerin vergilerinin tarh ve tahakkuk aşamalarında yapılan hataların fark edilmesi halinde, vergi dairesinden düzeltme talep edilebiliyor. Talep, posta ile taahhütlü olarak olarak yapılıyor. İşte vergi düzeltme talebi..

Vergi borcu yapılandırma için son gün yarın!

Vergi borcu yapılandırma başvuruları vergi dairesinden veya internet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak bazı mükelleflerin başvuru yerleri kısıtlanmıştı. Buna rağmen başvurusu yanlış yapılan yapılandırmalara 2. şans tanındı...

Yapılandırmada son gün 30 Nisan!

Vergi yapılandırmaları için başvurular vergi dairesinden veya internet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak yapılan kimi başvuruların yanlış olması nedeni ile 2. bir şans daha verildi. 2015 yılı yapılandırmada son gün 30 Nisan..

Vergi borcu yapılandırmalarında 2. fırsat için son 3 gün!

Vergi yapılandırmasında başvurular vergi dairesinden veya internet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak yanlış yapılan bazı başvurular için 2. fırsat tanındı. Buna göre, vergi borcu yapılandırmalarında 2. fırsat için son 3 gün bulunuyor...

Kira vergisi vergi dairesinden mi ödeniyor?

1 Ocak- 31 Aralık 2014 tarihleri arasında taşınmaz malını kiraya vererek istisna bedelinden yüksek kira geliri elde eden kimseler 2015 yılında vergi ödüyor. Peki, kira vergisi vergi dairesinden mi ödeniyor?

istanbul vergi dairesinden satılık Haberi

istanbul vergi dairesinden satılık

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Bahçelievler Soğanlı Mahallesindeki 120 metrekarelik arsa üzerindeki 5 katlı binanın bir konutunu satışa çıkardı.

Konut için tahmini değer olarak 65 bin lira isteyen İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, geçici teminatın yüzde 7.5 olduğunu kaydetti. Satış, 18 Ocak 2012 tarihinde Kocasinan Vergi Dairesinde gerçekleştirilecek.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...