06 / 05 / 2024

istanbul yeni hal projesi nerede

istanbul yeni hal projesi nerede

Ataşehir’den Tuzla’ya taşınması planlanan ve 2018 yılının sonunda hizmete açılacağı duyurulan sebze meyve halinin yapılacağı yer değiştirildi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanan İstanbul Yeni Havalimanı açılış için hazır. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, açılış sembolik değil gerçekten olacağını vurguladı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

istanbul yeni hal projesi nerede Haberi

istanbul yeni hal projesi nerede


Ataşehir’den Tuzla’ya taşınması planlanan ve 2018 yılının sonunda açılacağı açıklanan sebze meyve halinin yapılacağı yer, yaşanan mülkiyet sorunları sebebiyle değiştirildi. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, yeni hal, 226 bin 800 metrekarelik meralık alana inşa edilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1970 yılından beri Anadolu Yakası'nda hizmet veren, Ataşehir Meyve Sebze Halini Tuzla'ya taşımaya karar verdi. Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın “dünyaya örnek olacak proje” olarak tanıttığı kompleks, Tuzla Aydınlı'da 450 bin metrekarelik alana kurulacaktı.

2018'in sonunda hizmete girmesi planlanan yeni halin plan ve ihale süreçleri tamamlandı.  Aydınlı Mahallesi'nde hal inşa edilmesi planlanan hazineye ait parseller, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İBB Başkanlığı'na devredildi. Fakat bugüne kadar projenin temeli dahi atılamadı. Çünkü bir kısmını Geri Dönüşümcüler Sanayi Sitesi'nin kullandığı parselle...