21 / 07 / 2024

istanbul yeni hal

istanbul yeni hal

İstanbul'da hayata geçirilecek olan iki yeni halden biri Tuzla'da, diğeri ise Kayaşehir, Silivri, Hadımköy ya da Çatalca'da inşa edilecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanan İstanbul Yeni Havalimanı açılış için hazır. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, açılış sembolik değil gerçekten olacağını vurguladı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

istanbul yeni hal Haberi

istanbul yeni hal

Yeni Hal Yasası henüz çıkmadı ancak İstanbul’da hazırlıklar sürüyor. Para Dergisi'nin haberine göre, İstanbul’da iki büyük hal kurulacak. Anadolu yakasında 50 yıldır faaliyette bulunan Ataşehir Hali’nin Tuzla’ya taşınacağı kesinleşti. Bu konuda projeler tamamlandı. Yatırımın 2018 yılında yapılması planlanıyor. Yenihal Tuzla’nın Aydınlı bölgesinde 450 bin metrekarelik bir alan üzerine hayata geçirilecek. Ataşehir halinin 90 bin metrekarelik bir alanda kurulu olduğunu da söyleyelim

Bayrampaşa Hali’nin taşınacağı yer ise henüz belli olmadı. Birkaç ihtimal üzerinde duruluyor. Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bu alan için düşünülen yerlerden biri. Kayaşehir dışında Silivri, Hadımköy ve Çatalca da alternatif yerler arasında bulunuyor. Bu konuda kararı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi verecek. Bayrampaşa Hali tek başına değil, balık hali, kuru gıda hali, Rami toptancıları ve çiçek hali ile birlikte...