19 / 05 / 2024

istanbul yerel yönetim yatırımları

istanbul yerel yönetim yatırımları

İBB Başkanı Topbaş, kentlerdeki ekonomik gelişmelerden yerel yönetimlerin yeteri pay almadığını söyleyerek "Kent içindeki ekonomik kaynaklardan belli ölçüde pay alınmalı" dedi..

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Yerel yönetim düzenlemesinden flaş detaylar!

MYK toplantısında yerel yönetimlerde köklü değişikliklere yer verllen reform paketi masaya yatırıldı. İşte Yerel yönetim düzenlemesinden flaş detaylar...

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Ertürk tarafından açıldı.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İstanbul'un en büyük sorunu: Depreme hazırlık!

İzmir depreminin ardından beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündeme geldii. İstanbul depremi denince akıllara Kanal İstanbul projesi geliyor. Uğur Dündar, "Türkiye'nin bir numaralı devlet+yerel yönetim projesi, Kanal İstanbul değil, depreme hazırlık olmalıdır" diyor. 

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

istanbul yerel yönetim yatırımları Haberi

istanbul yerel yönetim yatırımları

İstanbul Büyükşchir Belediye Başkanı Topbaş, kentlerdeki ekonomik gelişmelerden yerel yönetimlerin yeteri kadar pay almadığını belirterek, "Kent içindeki ekonomik kaynaklardan belli boyutlarda pay alınmalı" dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hem de Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) Başkanı olarak 2015 sonrası kalkınma gündemi ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesine ilişkin toplantılar için bulunduğu Birleşmiş Milletler'de AA'ya değerlendirmelerde bulundu.Başkanlığını yaptığı UCLG'nin, BM 2015 sonrası kalkınma gündemine önemli katkılar sağladığını kaydeden Topbaş, sürdürülebilir kalkınma ve yoksulluğun giderilmesi konularında çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. 

Toplantılar sırasında yereli tenisilen önemli konulan gündeme getirdiğini aktaran Topbaş, kalkınma için yerelin güçlendirilmesinin önemli olduğunun altını çizdi. Topbaş, yerel yönetimlerin gelirlerinin artırılması konusuna da değinerek, "Yerel yönetimlere kaynak iletiminde kendilerine bazı fırsatlar verilmeli. Kent...