04 / 05 / 2024

İstanbul yol çalışması

İstanbul yol çalışması

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 300 noktada yol bakım çalışması var!

İstanbullular bir haftadır trafikte yaşanan bu anormaliği tartışıyor, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ise trafiğin sebebinin 300 noktada yapılan yol bakım çalışması olduğunu öne sürüyor.

TEM Otoyolu'nda 15 Kasım'a kadar ulaşım kontrollü sağlanacak!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

İstanbul'daki oto sanayi sitelerinin toplulaştırma çalışması mecliste!

İstanbul'da bulunan oto sanayi sitelerine yönelik yapılan toplulaştırma çalışması meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Kanal İstanbul'un son sondaj çalışması tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından güzergahının bugün açıklandığı Kanal İstanbul projesinde son sondaj çalışması tamamlandı.

3. Havalimanı - Gayrettepe raylı sistem çalışması başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirdiği incelemelerin ardından projenin son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arslan "Gayrettepe'den havalimanına raylı sistem çalışmasını başlattık." dedi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

İstanbul yol çalışması Haberi

İstanbul yol çalışması

İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması kapsamında, Hacı Osman Bayırı Caddesi’nin Beşiktaş yönüne doğru olan istikameti 15 gün süreyle kapatılıyor. 

İSKİ, 22 Ağustos tarihinde Sarıyer ilçesinde yeni bir altyapı çalışması için düğmeye basacak. Bu kapsamda megakent İstanbul'un göbeğinde yer alan bir yolun 15 gün kapalı kalacağı duyuruldu.

Peki İstanbul'da hangi yol kapanacak? İstanbul'da hangi yollar kapalı? İşte ayrıntılar...

İSKİ, 22 Ağustos tarihinde Sarıyer ilçesinde yeni bir altyapı çalışması için düğmeye basacak. PTT Evleri Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi’nin ömrünü tamamlayan 700 çelik içme suyu hattı yenileme yapılacak. 

Cumhuriyet'in aktardığına göre, 15 gün devam edecek yenileme çalışması sebebiyle, caddenin Beşiktaş yönüne doğru olan istikametinde trafik kapatılacak. 

Sarıyer yönünden gelen ve Beşiktaş yönüne gitmek isteyen tüm araçların trafiği karşı şeride aktarılacak. Bu...