29 / 04 / 2024

istanbul yönetim üssü

istanbul yönetim üssü

Yabancı yatırımcının artan ilgisi ofis sektörünü hareketlendirdi. 5 yılda 3 milyon metrekare ofis yapılacağını söyleyen Bigg Mimarlık Genel Müdürü S. Gürkan Bakırküre, "İstanbul yönetim üssü oluyor" dedi...

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Ertürk tarafından açıldı.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

İstanbul Ata Yönetim ve Medya Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Ata Yönetim ve Medya Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Şahin tarafından kuruldu.

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Melehat Kaya tarafından kuruldu.

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gncr Hizmet Yönetim Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

istanbul yönetim üssü Haberi

istanbul yönetim üssü

Türkiye'de artan yabancı yatırımcı ilgisi ofis pazarını hareketlendirdi. Halihazırda yaklaşık 4 milyon metrekare A Sınıfı ofis bulunan İstanbul'da, 5 yıl içinde 3 milyon metrekare ofis yapılacak. Bunun yaklaşık yüzde 40'ı ise yabancı yatırımcılara satılacak. Mimari ofis dizaynı alanında hizmet veren Bigg Mimarlık Genel Müdürü S. Gürkan Bakırküre, "İstanbul yabancı yatırımcı için hap konumunda. Batıyla doğu arasına açılmak isteyen yatırımcı İstanbul'da ofis tutuyor. 3'üncü Havalimanı'yla birlikte cazibesi daha da arttı. Bu gidişle 5 yıl içinde İstanbul bölgenin yönetim üssü olur" dedi. Yatırım hareketinin mimari ofis dizaynı sektörünü hızlandırdığını vurgulayan Bakırküre, 5 yılda resmi süreçleri tamamlanmış 3 milyon metrekare ofis binasının inşa edileceğini ve bunun yüzde 40'ının yabancı yatırımcıya satılacağını söyledi. Sektörün ekonomiye paralel hızla büyüdüğünü belirten Bakırküre, şunları anlattı: "Yabancı...