06 / 05 / 2024

İstanbul yüzer otoyol

İstanbul yüzer otoyol

2000 yılında Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber..

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Borsa İstanbul yükselecek mi? Yatırımcılar o rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'daki son durum ve yükseliş olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi?

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Hasankeyf’teki yüzer liman tamamlandı!

Batman’ın antik kenti Hasankeyf’te sular altında kalmayacak tarihi yerlerin ziyaret edilebilmesi için inşa edilen Yüzer Liman tamamlandı..

Borsada kayıplar yüzde 7'yi geçti! Dolar 6.40'a dayandı!

Borsa İstanbul, yüzde 7'yi aşan kayıplarla 89 bin puanın altına gerilerken dolar 6.40'a kadar yükseldi.

Konuttan en yüksek getiriyle 5 yılın lideri İzmir oldu!

Türkiye’de ev fiyatları son beş yılda ortalama yüzde 57 oranında yükselişe geçti. İstanbul, yüzde 50 ile ortalamanın altında kalırken, Ankara’daki yükseliş yüzde 51 oldu. 3 büyüklerde en yüksek getiriyi yüzde 88 ile İzmir sağladı...

Avrupa Konutları Başakşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı İstanbul yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İstanbul yüzer otoyol Haberi

İstanbul yüzer otoyol


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 2000 yılında Ahmet Vefik Alp'in hazırladığı 'Transmarmara Yüzer Viyadük' projesine göre, Marmara Denizi üstünden Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış.



Haberin devamı için...