17 / 05 / 2024

istanbul zenginler şehri

istanbul zenginler şehri

Çin'de her yıl zenginler listesi hazırlayan Hurun Report, dünyanın en zengin kentlerini açıkladı...

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İstanbul zengin şehri oldu: Artık beyaz yakalı gurbetçilerin gözdesi değil!

Dünya üzerindeki 49 şehirdeki 12 bini aşkın expat’a çalışma şartlarından ev kiralarına, maaşın yaşanan yerdeki ortalamaya oranından eğlence maliyetine, ulaşımdan çocukların okul masrafına kadar birçok soru yöneltildi ve expat’lar için en iyi ve en kötü şehirler sıralandı. İstanbul en kötü 7'nci şehi

Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

İklim krizinden etkilenen illerin ilk sırasında İstanbul yer alıyor. Kentteki beton yoğunluğu nefes almayı dahi zor hale getiriyor. Peki Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

Avrupa'nın en uzun şehri: İstanbul!

Dünyada en fazla gökdelene sahip 24'üncü şehir olan İstanbul aynı zamanda Avrupa'nın en uzun şehri. Yeni projelerle İstanbul, bir kaç yıl içerisinde ilk 15'te yer alacak.

İstanbul müze şehri olacak!

İstanbul müze şehri olma yolunda ilerliyor. Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük, önümüzdeki yıl şehre birçok müze kazandıracaklarını söyledi. Şerefiye Sarnıcı, Tekfur Sarayı, Anemas Zindanları projesi tamamlanan müzeler arasında.

Hedef İstanbul'u dünyanın ilk 5 alışveriş şehri arasına yerleştirmek!

İSF İcra Kurulu Başkanı Çağlar: "Perakende sektöründe artık sınır ötesi alışveriş büyük değer taşıyor. İstanbul, bu anlamda müthiş bir potansiyele sahip. Bizim hedefimiz 2023'e kadar İstanbul'u dünyanın ilk 5 alışveriş şehri arasına yerleştirmek." dedi.

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

istanbul zenginler şehri Haberi

istanbul zenginler şehri
Çin'de her yıl zenginler listesi hazırlayan Hurun Report, dünyanın en zengin kentlerini açıkladı. Birinci sırada 76 zenginle Moskova yer alıyor. 26 milyon dolar milyarderin yaşadığı İstanbul, 6. sıraya yerleşti,. Türkiye ise 31 milyarderle ilk 10 sıraya...