14 / 05 / 2024

İstanbul Zeytinburnu Kruvaziyer Limanı

İstanbul Zeytinburnu Kruvaziyer Limanı

1993 yılında Erman Ilıcak tarafından Rusya'nın St. Petersburg kentinde kurulan Rönesans Grubu, merkezini İstanbul'a taşıdı...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den İstanbul'a 484 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Zeytinburnu projesinin ihale tarihini açıkladı. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 484 konut yer alacak.

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Alya Konutları Merkezefendi'nin satı ofisinin ardından örnek dairesi de tamamlandı. İşte Alya Konutları Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir markalarından BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Alya Konutları Merkezefendi'de ön satış süreci başladı. Peki Alya Konutları Merkezefendi'de kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? 

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

İstanbul Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 sene önce bağlanan araçlarını almaya giden iki araç sahibi, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. İşte detaylar...

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

İstanbul Zeytinburnu Kruvaziyer Limanı Haberi

İstanbul Zeytinburnu Kruvaziyer Limanı




1993 yılında Erman Ilıcak tarafından Rusya'nın St. Petersburg kentinde kurulan Rönesans Grubu, inşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji ve İstanbul Zeytinburnu Kruvaziyer Limanı olmak üzere dört ana iş kolunda faaliyet gösteriyor. Grubun lokomotif iş kolu hiç kuşkusuz inşaat.


Öncelikle küçük çaplı renovasyon projeleri ile yola çıkan Rönesans inşaat, kısa zamanda iş hacmini arttırmış ve akabinde yeni pazarlara açılarak bugün REC Uluslararası inşaat Sanayi Yatırım ve Ticaret A.Ş. unvanıyla uluslararası bir müteahhitlik firması niteliği kazanmıştı. Bugün Rusya, Türkiye, Libya, Türkmenistan, Suudi Arabistan ve Ukrayna gibi birçok ülkeyi içeren geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Rönesans İnşaat, başta alışveriş merkezi, ofis binaları, endüstriyel tesisler, üniversiteler ve havaalanları olmak üzere birçok projenin anahtar teslim müteahhitliğini yapıyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında birçok projeye imza atmış durumda....