27 / 04 / 2024

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Alya Konutları Merkezefendi'nin satı ofisinin ardından örnek dairesi de tamamlandı. İşte Alya Konutları Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...



Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında adını yazdıran BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu’nda inşa ettiği ve kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen ‘Alya Konutları Merkezefendi’nin satış ofisinden sonra örnek dairesi de tamamlandı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Toplam 150 metrekare büyüklüğüe sahip ‘Alya Konutları Merkezefendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin örnek dairesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Pek çok ayrıcalıklı özelliğe sahip projeyi ziyaret edenlerin beğenisini kazanan örnek daire 3 oda 1 salon konutların ruhunu yansıtıyor. 

Paylaşılan detaylara göre, İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu’nda ulaşım ve konum açısından önemli bir lokasyonda bulunan ‘Alya Konutları Merkezefendi’, 252 bağımsız bölümün dönüştürüldüğü bir kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. 

Alya Konutları Merkezefendi nin örnek dairesi hazır!

Yine verilen bilgilere göre, yaptığı açıklamada tüm projelerinde olduğu gibi ‘Alya Konutları Merkezefendi Projesi’nde de güvenli yaşamın ön plana çıktığını anımsatan BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projenin deprem güvenli ve yüksek konfor standartları dikkate alınarak hayata geçirildiğini dile getirdi.

Alya Konutları Merkezefendi nin örnek dairesi hazır!

Yine verilen detaylara göre, yaptığı açıklamada söz konusu projenin hızlı bir biçimde yükselerek belli bir seviyeye geldiğine değinen Abdülkadir Akkuş proje tamamlandığında toplam 12 blokta 467 konut 15 ticari birimden oluşacağını ve bu projede de her projemizde olduğu gibi önce insan önce güvenlik dediklerini dile getirdi.

Açıklamasında projelerinin 2019 yılında yürürlüğe giren deprem yönetmeliğine göre projelendirilerek inşa edildiğini belirten Abdülkadir Akkuş "2013'ten bu yana konut üretiyoruz ve konutların sağlamlığını üretimin her adımında da belgelendiriyoruz. Projemizin satış ofisinin tamamlanarak hizmete açılmasının ardından şimdi de örnek dairemizi de tamamladık” diye konuştu.

Alya Konutları Merkezefendi nin örnek dairesi hazır!

Paylaşılan detaylara göre Zeytinburnu Alya Konutları Merkezefendi Projesi’nde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks olmak üzere ve aile konseptine uygun şekilde planlandı. 
Ayrıca yaklaşık olarak 24 bin 320 metrekare alan üzerinde aile konseptine uygun olarak dizayn edilen Alya Konutları Merkezefendi projesinde  yürüyüş alanları, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, kafe alanları, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanları, 7x24 güvenlik ve kapalı otopark mevcut.

Dairelerin yüzde 90’lık kısmının balkonlu şekilde dizayn edildiği Alya Konutları projesinde peyzaj alanı ve yeşil ortak alanlar ön planda tutuldu. Zeytinburnu Alya Konutları Merkez Efendi projesinin en önemli özelliklerinden biri de blokların oval şekilde konumlanması ve orta alanın tamamen peyzaja bırakılması. Yürüyüş alanları, oyun alanları, sosyal tesisler Alya Konutları projesinin yüzde 30’luk kısmını oluşturuyor.

Alya Konutları Merkezefendi nin örnek dairesi hazır!

Yine paylaşılan bilgilere göre, ‘Alya Konutları Merkezefendi Projesi’ konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. E-5 Karayolu’na 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs’e 3 dakika, tramvaya 2 dakika, Kazlıçeşme  Marmaray  ve Avrasya Tüneli’ne 8 dakika, Esenler Otogarı’na 5,3 kilometre, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 kilometre ve Ataköy Marina’ya 11 kilometre mesafede yer alan Alya Konutları Merkezefendi projesnin dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrili.

Web: www.alyakonutlarimerkezefendi.com

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Alya Bahçe'de teslimler Ağustos 2024'te! Yüzde 50 peşinat ve 12 vadeyle villa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

 


Geri Dön