29 / 04 / 2024

İstanbul Zirvesi ne zaman

İstanbul Zirvesi ne zaman

Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.

10’uncu Boğaziçi Zirvesi’nde gayrimenkulde önemli iş birlikleri gerçekleşecek!

İstanbul 10'uncusu 27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. 90 bin ülkeden 3 binin üzerinde katılım olması beklenen zirvede çok ciddi iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekleniyor...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

KÖİ Sağlık Zirvesi 26-27 Nisan'da!

İstanbul'da yapılacak Kamu Özel İşbirliği ( KÖİ) Sağlık Zirvesi'ne ( PPP Healthcare Summit ), sağlık ve finansman alanında dünyanın önde gelen kuruluşları da katılacak.

Sinpaş GYO, 10. Gayrimenkul ve Arap Türk Zirvesi'ne katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile yatırımcılarını bir araya getiren en geniş çaplı organizasyonlardan ’10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

İstanbul Zirvesi ne zaman Haberi

İstanbul Zirvesi ne zaman

Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sene 52 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı bir araya getiren İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.


Bankacılık, finans, yatırım konularında zengin ve farklı alt başlıklarda panellerin yer alacağı zirvenin bu yılki teması ''Yenilikçi Finans'' olacaktır. Yenilikçi Finansman ve Büyüme, Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık konuları masaya yatırılacak.


Açılışını Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Bababacan'ın yapacağı zirvede konuşmacılar arasında Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek, Khazanah Nasional Berhad Başkanı Mohd Izani Ghani, Türkiye...