04 / 05 / 2024

istanbula yeni marina inşa edilecek

istanbula yeni marina inşa edilecek

West Marin, Marin İstanbul ve Ispark'ın tekne parklarıyla İstanbul’daki bağlama kapasitesi 4 bine çıkıyor...

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina fiyatları 2018!

Siltaş Marina fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Siltaş Yapı Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı dün lanse etti.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Siltaş Marina’da lansman öncesi özel fırsat!

Siltaş Marina projesinde yüzde 10 indirim,  sıfır faiz ve avantajlı fiyat fırsatıyla satışlar yapılıyor. “Adalara karşı, bulutlara komşu” yeni proje Pendik'te yükseliyor.   

Siltaş Marina geliyor! Yeni proje!

Siltaş Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik sahilde hayata geçirilecek olan Siltaş Marina projesinde lanman öncesi avantajlı satışlar başladı.

istanbula yeni marina inşa edilecek Haberi

istanbula yeni marina inşa edilecek

Finansın, eğlencenin, lojistiğin, turizmin merkezi olan İstanbul, bir türlü denizciliğin merkezi olamadı. Her bir yanı denizle çevrili olmasına karşın tekne sahipliği oranı, istatistiklere bile yansımayacak kadar az. Genetik olarak deniz kültüründen uzak olmak, gelir seviyesinin düşüklüğü, tekne fiyatlarının yüksekliği ve elbette marina sıkıntısı gibi etmenler İstanbul’un handikapları. Ancak istekli ve bu işe ayıracak parası olanlar bile tekne alma konusunda kararsız çünkü bağlayacak yer yok. İstanbul’daki marina sayısı bir elin parmaklan kadar bile değil. Balıkçı barınaklarım saymazsak şu anda İstanbul’da aktif olan sadece 3 marina var. Kalamış ve Ataköy gibi

eski marinalara iki yıl önce hizmet vermeye başlayan Pendik Marintürk City eklenmişti.




FİYATLAR DÜŞECEK

Sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu işe el attı. Birçok uygulamasını eleştirdiğim Kadir Tbpbaş, İstanbul’a Ispark aracılığıyla 10 tekne park yapacağım açıklaması denizcileri heyecanlandırdı. Belediyenin yatırımlarının...