18 / 05 / 2024

İstanbulda 3 adet satılık arsa 5 milyon 883 bin lira

İstanbulda 3 adet satılık arsa 5 milyon 883 bin lira

İstanbul İli Bulgurlu, Çengelköy ve Kandilli'de yer alan 3 adet arsanın toplam bedeli 5 milyon 883 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı ihale usulüyle 6 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

İki ildeki 2 adet daire ve 3 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle... 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi, 2 adet daire ve 3 adet iş yerini aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriyor. İşte detaylar...

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 3 adet 2+1 konut KDV'den muaf olarak satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Mevlana mahallesinde yer alan 3 adet 2+1 konutu KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Bursa Yıldırım'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Vakıflar, o ildeki 3 adet konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat! 

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erciyesevler Mahallesinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki Kayseri Kocasinan'da satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatlar ne kadar? 

O ilde 3 adet 3+1 konut satılıyor! Ev arayanlar şimdi bakın!

Isparta Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Isparta Keçiborlu'da yer alan 3 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Isparta Keçiborlu'daki konutların fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ildeki 4 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılacak! 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet iş yerini 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbulda 3 adet satılık arsa 5 milyon 883 bin lira Haberi

İstanbulda 3 adet satılık arsa 5 milyon 883 bin lira

İstanbul İli Bulgurlu, Çengelköy ve Kandilli'de yer alan 3 adet arsanın bedeli 5 milyon 883 bin lira olarak belirlendi. Arsalar ihale usulüyle 6 Mart 2014 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için