03 / 05 / 2024

İstanbulda eleme kum üretim ve ilave yıkama tesisi toplantısı

İstanbulda eleme kum üretim ve ilave yıkama tesisi toplantısı

ETİLER MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; İstanbul'da Kum üretimi kapasite artışı ve ilave yıkama tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Boztoprak Kum Nakliyat Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Kum Nakliyat Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye Kemal Durak tarafından kuruldu.

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

'İstanbul'da kum denizdendi, demirleri düzeltirken bile kırılırdı'

Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki yapı malzemeleriyle ilgili, "Kum denizden geliyordu, yarısı midye kabuğu, yarısı balçık. Demirler en kalın 12'lik kangal, düzeltirken bile kırılırdı" dedi.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe maliyetler tavan yaptı! Demir, çimento, beton ve kum fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen sene artıyor. 2022 senesinde maliyet artışları yüzde 106,60 yükseldi. Peki demir, beton, çimento ve kum fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörüne nisan zammı geldi mi? Çimento, demir, kum ve tuğla fiyatları kaç lira oldu?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe artıyor. Bu artışın altında son zamanlarda demir, çimento, tuğla ve kuma yapılan zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, demir ve kum fiyatları bugün kaç lira? İşte 4 Nisan çimento, demir, tuğla ve kum fiyatları...

İzmir Deliktaş'ta kum ocağı projesinin imar planı iptal edildi!

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Deliktaş köyünde yapılması planlanan kum ocağı projesine köylülerden tepki gelmesi üzerine imar planı iptal edildi.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Adana Kum Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Adana Ceyhan'a yapılması planlanan Kum Ocağı ve Yıkama-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı yapılacak. Tesisin toplantısı 23 Şubat 2017'de gerçekleşecek.

Royal Kum İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Kum İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sunay Derinbay tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

İstanbulda eleme kum üretim ve ilave yıkama tesisi toplantısı Haberi

İstanbulda eleme kum üretim ve ilave yıkama tesisi toplantısı

ETİLER MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; İstanbul ili, Şile ilçesi, Sahilköy Mahallesi Maden Ocakları Küme Evleri No:6 adresinde İR: 7092 (eski İR: 2176] ruhsat nolu maden sahasında “ELENMİŞ YIKANMIŞ KUM ÜRETİMİ KAPASİTE ARTIŞI VE İLAVE YIKAMA TESİSİ” projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.




Toplantı Yeri: AVCIKORU KOYU MUHTARLIĞI,


Toplantı Yerinin Adresi: Avcıkoru Köyü Muhtarlığı, Avcıkoru Caddesi, No:6b Şile/İSTANBUL


Toplantı Tarihi: 09.06.2015


Toplantı Saati: