11 / 05 / 2024

İstanbulda ev bakılan semtler

İstanbulda ev bakılan semtler

İstanbul'da en çok ev aranan ilçeler sıralandı. İşte son bir yıllık verilere göre, konut almak isteyenlerin en çok rağbet ettiği ilçelerin sıralaması...

Evde bakım maaşı alanlara bayram müjdesi: Yarın hesabınıza 7 bin 608 TL yatacak! Şimdi açıklandı! 

Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destekte bulunmak için her ay ödenen evde bakım parası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu maaşlar yarın yatıyor. İşte ayrıntılar...

Hesaplara 7 bin 608 TL yatmaya başladı! Evde bakım maaşında son dakika müjdesi!

Binlerce kişi evde bakım ödemelerinin yatmasını dört gözle bekliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay 4,2 milyar TL'lik ödemeyi hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı. Peki evde bakım maaşı sorgulama nasıl

Hesaplara 5 bin 97 TL yattı! Bakandan son dakika açıklaması geldi: Hemen hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 2,8 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki zamlı evde bakım yardımı ne zaman yatacak? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Hangi masraf kime ait 8 soruda tüm detaylarıyla!

Kiracı ve konut sahipleri arasında yaşanan uyuşmazlıklara kış aylarının yaklaşmasıyla konutlarda başlayan ev bakımı ve ısı yalıtımı gibi hususlar da eklendi. Bu nedenle, taraflar arasında hangi masrafın kim tarafından ödeneceği merak konusu olmaya başladı. İşte 8 soruda cevabı...

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Prefabrik evler kaç para oldu? 70 metrekare prefabrik ev ne kadara yapılıyor?

Prefabrik evler diğer betonarme evlere göre daha cüzi bir fiyat aralığında yapılmakta ya da satılmaktadır. Aynı şekilde bu evler de bakım istemektedir. İşte hem fiyat hem de prefabrik ev bakımına dair detaylar!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi belli oldu mu sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki evde bakım maaşı sorgulama 4 Mayıs 2023 nasıl yapılır?

Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibi bakın nasıl vazgeçti! Bunu görenler şok olacak!

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kiracı, kiraya indirim isteğini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları da yapmayan ev sahibini yapmak istediği zamdan bakın nasıl vazgeçirdi. Bunu görenler şok olacak!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bunu yapan ev sahibine 24 yıl hapis talebi! Kiracılar ve ev sahipleri hemen bakın!

Bakırköy'de kiracısını tehdit edip darbeden ev sahibine 24 sene hapis talebiyle dava açıldı. Kiracılar ve ev sahipleri hemen bakın!

Ev sahipleri aman dikkat! Bunu yapmayana ceza geliyor! Hemen bakın!

Ev sahipleri aman dikkat... Bunu yapmayana resmen ceza geliyor... Hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın!

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İstanbulda ev bakılan semtler Haberi

İstanbulda ev bakılan semtler

Kadıköy




Beşiktaş




Maltepe




Şişli




Üsküdar