03 / 10 / 2024

İstanbulda hortum

İstanbulda hortum

İstanbul'da hortum meydana geldi. Kentte öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle Haliç bölgesinde hortum oluştu.Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, hasarlı kazalar meydana geldi.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Flexpex Hortum ile suya karışan kimyasalları önleyebilirsiniz!

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Yapı Malzemeleri, yeni geliştirdiği esnek bağlantı hortumu Flexpex ile evleri hortum patlaması kaynaklı su basması ve bundan doğan maddi zararlara karşı tam korumaya alıyor.

ABD'de hortum şeklinde kule tasarlandı!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde mimarlar sıra dışı bir gökdelen tasarladı. Tulsa şehrinde yapılması planlanan dev binaya Hortum Kule adı verildi.

Muğla'da hortum evin çatısını uçurdu!

Muğla Milas'ta hortum nedeniyle bir evde hasar meydana geldi. Hortum sırasında evde bulunmadığını söyleyen ev sahibi, "Eve geldiğimde çatının 10 metre ileride olduğunu gördüm" dedi.

Marmaris'te hortum dehşeti!

Muğla Marmaris'te, sağanak yağış ardından kuvvetli fırtına ile hortum büyük hasara yol açtı. Yaklaşık 50 saniye süren hortumda çok sayıda evin çatısı uçtu ağaçlar devrildi.

Hatay'da hortum barakaları uçurdu!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde önceki gün meydana gelen sel felaketi sırasında çok sayıda hortum oluştu. Çıkan 4 hortum kameralara yansıdı. Çok sayıda baraka yıkılırken parçaların isabet ettiği bir balıkçının kolu kırıldı.

Ağrı'da hortum ağaçları yerinden söktü!

Ağrı'da sabah saatleriden itibaren etkili olan sağanak yağış hortuma dönüştü. Hortum nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi, ağaçlar havada uçtu! Üzerine ağaç devrilen Salih Polat (55) yaralandı.

Yerli elektrikli hortum tamburu, dışa bağımlılığı azaltacak!

Yerli elektrikli hortum tamburu, dışa bağımlılığı azaltacak. MARKA'dan yapılan açıklamaya göre, Elektrikli Hortum Tamburu Tasarımı, Geliştirilmesi ve İmalatının Gerçekleştirilmesi Projesi'ne 410 bin lira bütçe ayrıldı.

Akçakoca’da hortum meydana geldi!

Vatandaşlar cep telefonlarıyla denizde oluşan hortumu görüntülediler. Dün saat 12.00 sıralarında, Akçakoca’da bir anda hava kararırken denizde hortum oluştu. Hortumla birlikte deniz dalgalanmaya başlarken, dalgalar kıyıya vurdu.

İstanbulda hortum Haberi

İstanbulda hortum

Kentte öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle Haliç bölgesinde hortum oluştu.


Kentin öncelikle Silivri, Avcılar, Beylikdüzü gibi batıdaki ilçelerinde başlayan ve doğuya yönelen sağanak, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, hasarlı kazalar meydana geldi. 


İtfaiyeye yapılan çağrılarda Avcılar ve Bağcılar bölgesinde su baskınlarına yönelik yardım istendi.


Hortum panik yarattı


Haliç'in Kasımpaşa civarında hortum oluştu. Hortum özellikle çatılara zarar verdi. 


Eminönü'nde sağanak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar birden bastıran şiddetli yağış nedeniyle Mısır Çarşısı'na...