22 / 07 / 2024

istanbulda imar bilgilendirme ofisleri

istanbulda imar bilgilendirme ofisleri

İBB Meclisi’nin yerel seçimlerden sonraki ilk toplantısına başkanlık yapan Kadir Topbaş, vatandaşların bilgilendirildiği şeffaf bir planlama dönemi başlatacaklarını belirterek, her ilçede bu çalışmaları yapacak ‘plan ofisi’ kuracaklarını açıkladı...

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca'nın Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kıbrıs Mağusa'da imar planı gerginliği!

Kıbrıs Mağusa'da imar planıyla ilgili emirnamenin kabulünün ardından, ilgili bölgelerde bilgilendirme toplantıları başladı. 

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli’de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) öncülüğünde, 'İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Keban'da imar soruları cevaplandı!

Keban ilçesinde muhtarlara yönelik imar barışı konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Keban Kaymakamı İlyas Öztürk önderliğindeki toplantı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlendi.

istanbulda imar bilgilendirme ofisleri Haberi

istanbulda imar bilgilendirme ofisleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yerel seçimlerden sonraki ilk toplantısına başkanlık yapan Kadir Topbaş, vatandaşların bilgilendirildiği şeffaf bir planlama dönemi başlatacaklarını belirterek, her ilçede bu çalışmaları yapacak ‘plan ofisi’ kuracaklarını açıkladı.


İLÇELERDE “İMAR BİLGİLENDİRME” OFİSLERİ


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin ilk toplantısını yeni üyelerinin de katılımıyla Kadir Topbaş’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Saraçhane Belediye Sarayı’nda yapılan toplantıda konuşan Kadir Topbaş, imar planları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...  Başkan Topbaş, “İstanbul'da parsel bazında kişilere menfaat sağlayan bir dönem olmayacak. Kamu menfaati söz konusu ise, kentin turizmini, sağlık ve eğitimini etkileyecek talepler varsa bunların değerlendirilmesini doğru buluyoruz... İstanbul’un bazı bölgelerinde 1/1000’lik imar planı eksiklikleri ve 1/5000’lik planlara itirazlar var. Bunları bu dönemde süratle tamamlarken bir hassasiyeti ifade etmek istiyorum. Kapalı kapılar ardında yapılan planlar...