27 / 04 / 2024

istanbulda kesintiler

istanbulda kesintiler

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ açıklamasına göre, Beykoz, Sancaktepe, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Üsküdar ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine pazar günü elektrik verilemeyecek.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

İstanbullu vatandaşlar dikkat! Bu hafta o ilçelerde planlı bakım çalışmaları sürüyor!

İstanbul'da bu hafta bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Kesintiler planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. İlgili ilçeler ve kesinti zamanları aşağıdaki gibidir...

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Dikkat! Eğer yeni aldığınız telefonda en ufak bir kusur gördüyseniz bu haberi hemen okuyun!

Eğer bugünlerde bütçenizden çok önemli kesintiler yapıp ya da önemli miktarda borçlanıp yeni bir cep telefonu aldıysanız ve bir kusur gördüyseniz çözümü basit. Çünkü içinize sinmeyen bu ürünü hemen değiştirebileceksiniz.

İstanbulda barınabilmek artık hayal değil kabus! Konutta metrekare fiyatı 27 bin TL’ye fırladı!

Yüksek enflasyonun en çok hissedildiği illerin başında gelen kentte karın doyurmak zorlaşırken, 1 yılda 3-4 kat artan kiralardan kurtulmak isteyen İstanbullu artık ev almayı hayal bile edemiyor.  Metropol kentte konutta metrekare başına fiyat 27 bin TL’ye çıktı. İstanbul’un hemen ardından konutta za

İşsiz sorunuyla boğuşanlar dikkat! İŞKUR'a başvurun bu ödemeyi alın

İşi olmayanı sevindiren gelişme.  Çalışmayanın hesabına 78 bin 854 lira yatacak. Her yıl binlerce kişi bu ödemeden yararlanıyor. Çalıştığı dönemde maaşlardan yapılan kesintiler çalışılmayan dönemde kazanç olarak geri veriliyor. İşte tüm ayrıntılar...

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Çok az kişi biliyor! E-Devlet'te paranız birikmiş olabilir!

Sigortalı çalışan vatandaşların zorunlu şekilde dahil olduğu Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile her ay maaştan belirli bir miktar kesinti gerçekleştiriliyor. Yapılan kesintiler nakit olarak alınabiliyor. İşte biriken o parayı almanın yolları...

İBB önünde kentsel dönüşüm tepkisi: Eyüpsultan Yeşilpınar'da metrekareler kesiliyor!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşümle ilgili olarak bir grup mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde eylem yaptı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Sakinler, metrekarelerden de büyük kesintiler yapıldığına dikkat çekti.

Kocaeli'de çiftçilerin arazilerinden yapılan kesintiler mecliste!

Kocaeli'de uygulanan toplulaştırma işlemlerinde çiftçilerin arazilerinden yapılan kesintiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TESK'ten 'elektrik faturalarında indirim' talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yüzde 20'si vergi ve kesintiler olan elektrik faturalarında mutlaka indirime gidilerek hem vatandaşlar hem de esnafımız sevindirilmelidir." ifadesini kullandı.

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer 1 Aralık 2015 su kesintisi!

İstanbul Beşiktaş' ta 1 Aralık su kesintisi, Sarıyer' de 1 Aralık su kesintisi. İSKİ de yapılan açıklmaya göre istanbulda Beşiktaş ve Sarıyerin büyük bir kısmında su kesilecek

Emlak İstasyonu İzmit ve İstanbulda franchise ofis açıyor!

Bünyesinde 15 franchise ofis bulunduran Emlak İstasyonu, ofisleşme hızını kesmiyor. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, "Biz bu ay 1'i İzmit / Gölcük, diğeri İstanbul’a açarak franchise ofis sayımızı 17'ye çıkıyoruz'' dedi.

istanbulda kesintiler Haberi

istanbulda kesintiler

İstanbul Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 28 Haziran Pazar günü elektrik verilemeyecek.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ açıklamasına göre, Beykoz, Sancaktepe, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Üsküdar ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine pazar günü elektrik verilemeyecek.


Beykoz'da 09.00-18.00 arasında Rüzgarlıbahçe Mahallesi ve sokaklarına, Sancaktepe'de 09.30-14.00 arasında Osmangazi Mahallesi ve sokaklarına, 13.00-17.00 arasında Yenidoğan Mahallesi ve sokaklarına, Kadıköy'de 09.00-14.00 saatleri arasında Caferağa Mahallesi ve bağlı sokaklarına elektrik verilemeyecek.


Kartal'da 09.00-14:00 arasında Soğanlık Yeni Mahalle Pamukkale Sokak , Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve sokaklarına, Maltepe'de 09.00-17.00 arasında Büyükbakkalköy Mahallesi ve sokaklarına, Sultanbeyli'de 13.00-16.00 arasında Hasanpaşa Mahallesi ve bağlı sokaklarında enerji kesintisi uygulanacak.


Tuzla'da 10.00-14.00 arasında Orta Mahallesi ve sokaklarına, 09.00-14.00 arasında Aydıntepe Mahallesi ve sokaklarına, Üsküdar'da 09.00-12.00 arasında Acıbadem Mahallesi ve sokaklarına, Ümraniye'de 09.00-15.00 arasında Saray...