03 / 05 / 2024

istanbulda mobilya fabrikasında yangın

istanbulda mobilya fabrikasında yangın

İstanbul Esenyurt'ta mobilya aksesuarları üreten fabrikada dün sabah yangın çıktı. 4 bin metrelik alana kurulu fabrikayı saran alevler nedeniyle Avrupa yakasında görevli itfaiye grupları seferber oldu...

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Maltepe Havagazı Fabrikası’nda asbest önlemi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım işlemlerine başlanılan Maltepe Havagazı Fabrikası’nda, asbeste karşı tüm önlemler alınıyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

istanbulda mobilya fabrikasında yangın Haberi

istanbulda mobilya fabrikasında yangın

İstanbul Esenyurt'ta mobilya aksesuarları üreten fabrikada dün sabah yangın çıktı. 4 bin metrelik alana kurulu fabrikayı saran alevler nedeniyle Avrupa yakasında görevli itfaiye grupları seferber oldu. İtfaiye ekipleri bir yandan alevleri söndürmeye çalışırken diğer yandan da danışmada görevli Tanju Uğur'a ulaşmaya çalıştı. Olağanüstü çalışan itfaiyeciler, 3.5 saat sonra Tanju Uğur'u kurtarmayı başardı. Ancak bu arada 6 itfaiye eri yoğun dumandan zehirlendi. Arkadaşları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan itfaiye erlerinin durumlarının iyice gittiği bildirildi.



Sözcü...