16 / 05 / 2024

istanbulda ormanların ne kadarı tapulu

istanbulda ormanların ne kadarı tapulu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2002-2013 yılları arasında orman ve ağaç varlığının arttığını söyledi. Orman alanını 900 bin hektar artırdıklarını kaydeden Eroğlu, orman varlıklarını korumak için ormanları tapulaştırdıklarını ifade etti...

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

Ordu Fatsa'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Zonguldak'ta gecekondulaşmanın önüne geçilecek!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi'ne de değinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaşmanın önüne geçilecek yeni bir kentleşme çalışması başlatıldığını belirtti.

Avcılar Belediyesi imarda hak mahrumiyetinin önüne geçecek!

2017 yılının ilk toplantısında Avcılar Belediye Meclisi önemli kararların altına imzasını attı. Avcılar Belediye Meclisi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde yaptığı toplantıda imarda hak mahrumiyetinin önüne geçmek için düğmeye bastı.

İstanbul'un 42 milyarlık bütçesi 18 bakanlığın önüne geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 42 milyar lira olarak belirlenen 2017 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesinin önüne geçti.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Körfez Belediyesi çarpık kentleşmenin önüne geçiyor!

Körfez Belediyesi, çarpık kentleşmenin önüne geçmek ve Körfez’de kötü görünümü engellemek adına yapı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne otel yapılmayacak!

Şanlıurfa'daki tarihi Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne yapılmak istenen otele, Şanlıurfa 1. İdare Mahkemesi izin vermedi. Mahkeme otelin Mahmutoğlu Kulesi'nin siluetini bozacağını, bilimsel ve teknik görüşe dayandırılmadan hazırlanan imar planı değişikliğinin kamu yararına uygun olmadığını belirtti.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

2016 emlak vergisi için son gün ne zaman?

Mart ayı itibariyle başlayan emlak vergisi dönemi devam ediyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin son günü kaçırmamaları gerekiyor. Peki, 2016 emlak vergisi için son gün ne zaman?

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

istanbulda ormanların ne kadarı tapulu Haberi

istanbulda ormanların ne kadarı tapulu


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2002-2013 yılları arasında orman ve ağaç varlığının arttığını söyledi. Orman alanını 900 bin hektar, ağaç sayısını da yüzde 25 artırdıklarını kaydeden Eroğlu, orman varlıklarını korumak için ormanları tapulaştırdıklarını ifade etti. Hedeflerinin 2015 yılında ormanların tümünü tapulaştırmak olduğunu belirten Eroğlu, şu an itibariyle ormanların yaklaşık yüzde 80’inin tapusunu aldıklarını bildirdi. 


Bakan Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltılı toplantıda bakanlığının 2013 yılı değerlendirmesini ve 2014 yılı hedeflerini paylaştı. Bakanlıkta gerçekleşen toplantıda Eroğlu, öncelikle 2002-2013 dönemindeki ağaçlandırma ve orman faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Orman alanlarını 900 bin hektar aktardıklarını belirten Eroğlu, yine ormanlardaki ağaç sayısını da yüzde 25 oranında artırarak, 1,2 milyar metreküp olan ağaç servetini 1,5 milyar metreküpe çıkarttıklarına dikkat çekti. 


"DÜNYADA ORMAN VARLIĞI AZALIRKEN TÜRKİYE'DE...