22 / 06 / 2024

İstanbul’da plaj sezonu kapandı

İstanbul’da plaj sezonu kapandı

Gerekli önlemlerle birlikte verilen plaj hizmeti sona erdi

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ankara'da kazı sezonu bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kararıyla Başkent'te 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, bugün sona eriyor.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim'de sona eriyor!

Başkent’te 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. Bu tarihten itibaren acil durumlar dışında yeni sezon açılıncaya kadar kazı yapılmayacak.

Ankara'da kazı sezonu ay sonunda sona eriyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten sonra yeni kazı sezonu açılıncaya kadar, acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim’de kapanıyor!

Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten itibaren acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Ankara'da kazı sezonu bitiş tarihi uzatıldı!

Ankara'da 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu, 11 Ekim'de sona erecek, daha önce 30 Eylül olarak belirlenen bu tarih, araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle çalışma takviminde kayma olduğu için 11 gün uzatıldı.

Ankara'da kazı sezonu 30 Eylül'de sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu’nda alınan kararla, 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu 30 Eylül'de sona erecek. Acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

1977 yılında İstanbul'un plaj sayısı 167'den 17'ye düşmüş!

1977 yılında İstanbul'da 167 plajdan ancak 17'sinde denize girilebilecekmiş. İstanbul Belediyesi, İstanbul sahillerindeki 167 plajdan 150 plaj için ''Burada denize girmek tehlikeli ve yasaktır'' levhaları yazdırmış.

İstanbul’da plaj sezonu kapandı Haberi

İstanbul’da plaj sezonu kapandı


İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

Günde 30 bin kişiye plaj hizmeti

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün plaj hizmeti verdiği 5 ayrı noktada, her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümleri analiz edildi, gerekli ilaçlamalar yapıldı ve halkın gönül rahatlığıyla denize girebilmesi sağlandı.

Plajlarda halkın deniz mevsimi boyunca güvenle denize girebilmesi için güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirler alındı. Plajlarda hijyen ve sağlık açısından gün boyunca görevli personel ekibi tarafından temizlik...