07 / 05 / 2024

istanbulda popüler yeme içme mekanları

istanbulda popüler yeme içme mekanları

Yerel ve uluslararası zincir markalar ve bireysel girişimcilerin gayrimenkul sektöründe oluşturduğu talep yeme-içme alana büyük bir hareketlilik kazandırdı. Yeme-içme mekanları için en popüler lokasyonlar hangi semt ve caddeler?

Schafer Isı Ayarlı Fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Et, balık, patates kızartması gibi bir çok yemeği az miktar yağ ile pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son zamanlarda en popüler mutfak pişirme araç gereçlerinden biri olmaya başladı.Peki Schafer'ın tasarladığı Isı Ayarlı Fritöz'ün özellikleri neler? 

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

2022 yılının en popüler cep telefonu o marka oldu! Fiyatı kaç lira, özellikleri neler?

2022 yılının en popüler telefonları sıralamasında Samsung Galaxy S22 Ultra 5G  zirveye oturdu. Peki en popüler telefonlar listesinde başka hangi markalar var? Samsung Galaxy S22 Ultra 5G özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Kütüphanenizi yanınızda taşıyın! En popüler e-kitap okuyucular ne kadar? 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Teknolojinin kitapseverlere dokunuşu e-kitap okuyucular yoluyla oldu. Son yıllarda yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de popülerliği giderek artan e-kitap okuyucu fiyatları ne kadar? En popüler e-kitap okuma markaları hangileri?

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 

Flaş! Ford popüler modelinin üretimini durdurma kararı verdi!

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarının arasında yer alan Ford, popüler modelinin üretimine son verme kararı aldı. İşte detaylar!

En popüler mini buzdolapları burada! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pratik çözümler sunan mini buzdolapları arasında en popüler olanlara baktık. İşte fiyatları ve özellikleri... 

Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Piyasadaki en popüler scooterlar! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sokaklarda ve caddelerde neredeyse her gün karşılaştığımız elektrikli scooterların fiyatları merak konusu oldu. Peki, en popüler elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En popüler ticari araçlardan Ford Transit Custom'un Temmuz fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi 10 Temmuz 2022!

Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Custom ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 10 Temmuz 2022...

En popüler akıllı telefon iPhone 11'e Vatan Bilgisayar'dan indirim! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar'dan popülerliğini kaybetmeyen Apple marka akıllı telefon iPhone 11'e indirim geldi! Peki, Vatan Bilgisayar'da iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

En popüler akıllı telefon şirketleri belli oldu!

130 milyon kullanıcısı olan Google Play Store'un en büyük alternatiflerinden biri olan Uptodown, dünya çapında en popüler akıllı telefon şirketlerini bildirdi.

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, en popüler NFT'leri ve detaylarını açıkladı. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazısında en popüler NFT'lerin özelliklerini anlattı. 

Bitcoin neden bu kadar popüler oldu?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, Avusturya Ekonomi Okulu ve Bitcoin ilişkisini ve Bitcoin'in popülerleşmesinin nedenini açıkladı.

istanbulda popüler yeme içme mekanları Haberi

istanbulda popüler yeme içme mekanları

Ev dışında, farklı restoran ve farklı mekânlarda yeme-içme alışkanlığı her geçen gün artıyor. Dışarıda yemek artık lüks olarak görülmüyor çünkü lüks restoranlar ve ünlü şefler dahi orta sınıfın keyifle yemek yiyebileceği uygun fiyatlı yeni restoranlar açıyor. Bu değişim ise yeni restoran ve kafelerin, yeni lokasyonlarda var olabilmelerine fırsat tanıyor. Peki bu mekanlar için en popüler lokasyonlar hangi semt ve caddeler?


Günümüz yaşam koşullarında dışarıda yemek artık bir sosyalleşme aracı ve lüks değil, bir ihtiyaca dönüştü. Bu mekânlara talebin artmasıyla yeme-içme ve bağlantılı sektörler 2015 yılında büyük bir ekonomik güç yaratmaya başladı. 


Yerel ve uluslararası zincir markalar ve bireysel girişimcilerin gayrimenkul sektöründe oluşturduğu talep ise bu alana büyük bir hareketlilik kazandırdı. İstanbul’da başlayan bu haretlilik Anadolu’da da hissedilir derecede arttı. Şimdilerde Anadolu'nun...