02 / 05 / 2024

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 



Benjamin Coven Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videoda, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) neredeyse yüzde 75 altında bulunan Bitcoin’de satışların azaldığını, ayıların gücünü kaybettiğini söyledi.

İlk çarpışmada ayıların güçlü bir güce sahip olduğunu kaydeden Coven, Terra (LUNA) ve FTX'in çöküşü sırasında ayıların gücünün giderek azaldığını hissettiğini söyledi. Bitcoin'de ayılar güç kaybettiğinde, aynı koşullar altında piyasaya boğalar ve ayıların  hakim olacağını düşünen Coven, yakında "uzun bir yeniden yapılanma süreci"nin başlayacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplayacağını öne sürdü. 

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Koinbülteni'nden Akın Akalın'ın haberine göre; Coven ayrıca  birçok kripto şirketinin iflas etmesine, dünyadaki kötü ekonomik duruma ve 2022'de kripto para piyasasının yaşayacağı tüm zorluklara rağmen içinde bulunduğumuz ayı piyasasının geçmişte yaşanan ayı piyasasına benzediğini de belirtti.

Coven gibi birçok kripto  yorumcusu da Bitcoin'in bu seviyelerde beklenenden daha az düşeceğine inanıyor. Ünlü milyarder yatırımcı Bill Miller geçtiğimiz günlerde FTX iflasının ardından birçok kişinin kripto  ekosisteminden ayrılmasına rağmen Bitcoin'in 16.800-17.000 doları tutabilmesine şaşırdığını dile getirmişti. Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte 23 Aralık 2022 kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön