29 / 04 / 2024

Bitcoin'de boğa sinyali! 

Bitcoin'de boğa sinyali! 

Glassnode'a göre, dört gösterge Bitcoin'de boğa sinyaline işaret ediyor.



FTX fiyaskosundan bu yana hiçbir canlılık belirtisi göstermeyen Bitcoin (BTC), yeni yıl başlarken yüzde 10'dan fazla arttı.

Yatırımcılar yükselişten memnun, ancak bunun bir boğa tuzağı mı yoksa yeni bir boğa piyasasının başlangıcı mı olduğundan emin değiller.

Bu yatırımcı ikilemine bir cevap arayan on-chain analitik firması Glassnode bugün bir rapor yayınladı.

 Bitcoin de boğa sinyali! 

Döngüsel değişiklikleri saptamanın kolay olmadığına dikkat çeken Glassnode, raporunda Bitcoin ayı piyasasının bitip bitmediğini anlamak için 10 göstergeye baktığını söyledi.

Bitcoin için boğa sinyali veren göstergelerin “Gerçekleşen Kap HODL Dalgaları göstergesi (LTH), Uzun Vadeden Kısa Vadeye Kârlılık Göstergesi, Madenci Gelirlerindeki Artış ve Bitcoin Döngüsü Değişikliği Tespit Göstergesi” olduğa vurgu yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön