28 / 04 / 2024

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…



Kripto para piyasalarında yukarı yönlü seyir dikkat çekti. Bitcoin kasım ayından bu yana ilk kez 20 bin doları aşarak dikkatleri üzerine çekti. Ethereum, 1548 dolara ulaşırken, XRP 40 senti test etti. Dogecoin de yüzde 9,6'lık artışla 9 sente yaklaşma başarısı gösterdi.

BİTCOİN ÖNCE 17 BİNİ AŞTI!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin 17 bin doları aşmasından günler sonra yeni bir kritik seviyeyi kırma başarısı göstermişti. Aralık ortasından bu yana ilk kez 18 bin doların üzerine tırmanarak 18 bin 250 doları gördü. Kripto varlıklar piyasalarda risk iştahının artmasıyla yükselişe geçti.

ENFLASYONUN GERİLEMESİ BEKLENTİSİ

Kripto para piyasasında bugün gözler ABD'de açıklanacak aralık ayı enflasyon verisinde. Bu veri, FED’in enflasyonla mücadelede attığı şahin adımların etkilerinin görülmesi açısından da önem taşıyor. Kasımda yıllık enflasyon yüzde 7,1 olarak açıklanmıştı. Piyasa, enflasyonun aralık ayında yüzde 6,5’e gerilemesini bekliyor.

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön