02 / 05 / 2024

Bitcoin`de boğa sinyali!

Bitcoin`de boğa sinyali!

Analistlere göre zincir üstü veriler, Bitcoin'e (BTC) karşı olumlu bir duyarlılık gösteriyor.



Glassnode’dan alınan verilere göre, son hareket ettikleri andaki fiyatı mevcut fiyattan daha düşük olan coinlerin yüzdesi olan “kârdaki” Bitcoin arzı, yılın başından bu yana arttı. Gösterge Ocak başından bu yana yüzde 20’nin üzerinde artış gösterdi.

Bitfinex analistleri bir raporda, “Bu, daha büyük ve daha uzun vadeli yatırımcıların şu anda kâğıt üzerinde kârlı spot pozisyonlara sahip olduğu anlamına geliyor,” analizinde bulundu.

 Bitcoin`de boğa sinyali!

Raporda, “Bu göstergedeki geniş çaplı bir düşüş trendinin ardından 30 günlük sürekli bir yükseliş trendi tarihsel olarak sonraki iki yıl için iyi bir boğa sinyali sağladığından, bu eğilim bir ayı piyasasının ikinci yarısı için sağlıklı” ifadelerine yer verildi.

Bitcoin ve genel kripto piyasası Kasım 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyelerinin oldukça altında işlem görse de, kripto piyasası son üç ayda pozitif bir yükseliş eğilimine tanık oldu ve BTC son üç ayda yüzde 50 arttı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön